Nuotr.: USA Today Sports-Scanpix
Nuotr. USA Today Sports-Scanpix

Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) sezono atnaujinimui besiruočiančioms komandoms nepavyksta išvengti nesklandumų.

Šį sezoną metami dvitaškiai

53%
26,3
Pataiko: 26,3
Taiklumas: 53,0%
Vieta lygoje: 28
Geriausias pasiekimas: 39
Blogiausias pasiekimas: 18
Daugiausia pataiko: Bam Adebayo

Pranešama, jog dviejų Majamio „Heat“ žaidėjų koronaviruso testas buvo teigiamas ir dėl to yra stabdomas klubo treniruočių procesas.

Vienas iš žaidėjų, susirgusių COVID-19, yra Derrickas Jonesas, o antrojo krepšininko tapatybė nėra atskleidžiama.

„Heat“ – jau trečiasis NBA klubas dėl koronaviruso atvejų sustabdęs treniruočių procesą. Anksčiau analogiškai pasielgė Los Andželo „Clippers“ bei Denverio „Nuggets“.

Komentarai:
D.
Nulis saugumo burbule, dar plinta virusas, žaidėjai atsisako žaist, komandos stabdo treniruotes, netikiu, jog sezonas bus pratęstas. Floridoje aplamai vienas didžiausių užsikrėtųsiųjų skaičius. Viskas tiesiog nelogiška. Jei ir prasidės sezonas, bus visiškai nekokybiškas. Bus nesąžininga daugelio komandų, žaidėjų atžvilgiu. Tiesiog visiška nesąmonė. Matyt NBA didižiuliai nuostoliai, po to kai Kinija suspendavo viską per pardavimus, transliacijas, o po to dar sekė Korona. Akivaizdi desperacija NBA vadovų veiksmuose, jei šitaip skuba pratęst sezoną, kai tvarkos šalyje, organizacijoje dar nėra. Visiškas bardakas.
2020-07-04
-4
Atsakyti
Patricijas
ble su tais angliškais terminais kaip užknisat. jei tai būtų Europos komanda, rašytumėte "sustabdė treniruotes", dabar kai NBA, jūs rašote sustabdė "treniruočių procesą". jūs nuolatos pakimbate ant amerikietiškojo susireikšminimo iš paprastų dalykų kabliuko.
2020-07-04
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.