Nuotr.:

Artėjant Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) sezono atnaujinimui grįžta tinklalaidė ENBAS. Laidos vedėjai Rokas Jama Grajauskas ir Mykolas Jankaitis diskutuoja, kaip atrodys  sugrįžtanti NBA ir kaip karantinas pakeitė favoritų jėgų pusiausvyrą.

Temos:

  • Kodėl į „burbulą“ pakviestos 22 komandos? (02:17);
  • Kaip bus užtikrinamas krepšininkų saugumas? (11:30);
  • Kaip koronavirusas pakeitė lygos favoritų perspektyvas? (26:20);
  • „Heat“ ambicijos atkrintamosiose (47:50);
  • Aštuonių komandų „burbulas“ Čikagoje (58:51).

Tinklalaidė yra pasiekiama „YouTube.com“ platformoje, vaizdo įrašas:

Tinklalaidės audio įrašai pasiekiami „Podbean“, „Spotify“, „Apple Podcasts“ ir „Android Podcasts“ programėlėse. Kiekvienos laidos įrašą galėsite atsisiųsti ir į savo kompiuterį ar telefoną, kad jų galėtumėte klausyti sau patogiu laiku ir vietoje.

Ankstesni įrašai:

Komentarai:
Darius
papasakok geriau grajauskai ko tave ismete is atsarginiu ir ko po to vaiksciojai su fanaru po akim ??
2020-07-04
+1
Atsakyti
x
Manau, kad reikėjo Rokui tiesiog atsiprašyt už tą incidentą, pripažinti, kad elgėsi netinkamai ir viskas. Dabar liks kabėti toks "elephant in a room" ir primins jam tai visi.
2020-07-04
-5
Atsakyti
D.
Vien kiek atsisakys žaist tam burbule, jau dėl to geriausios kokybės neišvysime.
2020-07-04
+2
Atsakyti
D.
Sorry, bet burbule nulis saugumo. Tik į krepšininkus dėmesys, kai turėtų būt dėmesys į kiekvieną. Yra gandų, jog jei paaštrės COvidas tarp krepšininkų, Silveris atšauks sezoną. Iki galo netikiu, jog jis prasidės. O jei ir prasidės, jo kokybė bus prasta. Formos žaidėjų bus prastos, kai kurios net šiektiek pakeitusios sudėtis, susižaidimas primirštas, treniruočių maža. Gal minutinių pertraukėlių kiekį padidins, kaip kad futbole pauzės daromos :D :D visiškai nieko nesitikiu iš šio sezono pratęsimo. Iš reikalo ir pinigų atžaistas sezonas bus, kuriame kaifo bus mažai, kai žiūrovų palaikymo nebus jokio. Labiau jau laukiu kito normalaus sezono, su žiūrovais.
2020-07-04
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.