Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Koronavirusu užsikrėtusi Denverio „Nuggets“ žvaigždė Nikola Jokičius nespėjo prisijungti prie komandos skrydžio, praneša ESPN.

Nikola Jokic

Nikola  Jokic
Komanda: Denver Nuggets
Pozicija: C, PF
Amžius: 25
Ūgis: 208 cm
Svoris: 111 kg
Gimimo vieta: Serbija

Tam sutrukdė NBA lygos keliami reikalavimai dėl koronaviruso testavimo. Serbijoje koronavirusu užsikrėtęs Jokičius dar prieš išvyką į JAV turėjo pristatyti du neigiamus testus, o prieš skrydį į Orlandą – dar du neigiamus koronaviruso testus.

Jokičius tai ir padarė, tačiau dėl įtempto grafiko paprasčiausiai nespėjo į skrydį ir iki Walto Disnėjaus parko turės nusigauti savarankiškai. Kiek anksčiau buvo skelbta, kad savarankiškai keliaujantys žaidėjai tai galės padaryti privačiu lėktuvu, automobiliu arba komerciniu skrydžiu.

Tiesa, pastarąjį variantą pasirinkę žaidėjai prieš patekdami į „burbulo“ aplinką Orlande turės pristatyti tris neigiamus koronaviruso testus paeiliui.

ESPN šaltinių teigimu, Jokičius jaučiasi gerai ir yra sveikas, o „Nuggets“ klubas Orlandą pasiekė jau vakar vakare.

Komentarai:
djgaffer
Jei tai būtų eilinės reg.sezono rungtynės,tai Jokičius už pavėlavimą baudą iš klubo gautų.Bet kai virusas siaučia,tai atleistina kas be ko.
2020-07-08
-1
Atsakyti
Anonimas
Skambi antraštė NIEKO daugiau
2020-07-08
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Nikola Jokic

Nikola  Jokic
Nikola  Jokic
MIN: 32.32
PTS: 20.2 (59.01%)
REB: 10.2
AS: 6.86
ST: 1.18
BS: 0.66
TO: 3.08
GM: 65