Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Klaipėdos „Neptūno“ komandos kapitonas Simas Galdikas bandys siekti vietos Lietuvos Respublikos Seime. Liepos mėnesį Darbo partijos suvažiavime jo kandidatūra buvo patvirtinta Klaipėdos Baltijos rinkimų apygardoje.

Klaipėdos krepšinio klubas „Neptūnas“ yra politiškai neutrali organizacija ir nepriklauso ar neremia kokios nors vienos politinės jėgos ar kandidatų. Klubas atsiriboja nuo bet kokių Simo Galdiko veiksmų ir sprendimų, kurie yra priimami ir susiję su politine veikla.

Gerbiame Simo apsisprendimą ir norą savo ateitį sieti su politika. Negalime daryti įtakos ar kitaip žaboti jo pasirinkimų. Su juo esame pasirašę dvejų metų kontraktą ir tikimės, kad Simas, visų pirma, parodys atsidavimą aikštelėje ir sirgaliams“, – tinklalapiui „bcneptunas.lt“ sakė klubo sporto direktorius Dainius Vaitelis.

Būdamas krepšininku galiu tik paremti iniciatyvas, išreikšti savo nuomonę, galbūt būti išgirstas mane sekančių žmonių. Būdamas Seime galiu betarpiškai prisidėti prie pokyčių mūsų valstybėje, nes tik čia kuriami įstatymai, už juos balsuojama, tik čia galiu problemas, apie kurias nuolat girdžiu, spręsti sistemiškai.

Mano pasirinkimas yra visiškai nesusijęs su krepšinio „Neptūnas“ klubu, tai mano asmeninis pasirinkimas ir jokiu būtų niekada nekenkčiau klubui ir jo reputacijai. Priešingai, kai baigsiu karjerą noriu išlikti šalia ir prisidėti prie jo gerovės, kad klubas pasiektų tas aukštumas, kuriuose kadaise buvome“, – tinklalapiui „bcneptunas.lt“ teigė „Neptūno“ komandos kapitonas Galdikas.

Galdikas su pertraukomis Klaipėdos miesto komandoms atstovavo 12 sezonų, o pastaruosius du sezonus nešiojo „Neptūno“ kapitono raištį, kurį nešios ir artėjančiame sezone.

Praėjusį LKL sezoną 203 cm ūgio ir 113 kg svorio centras fiksavo po 6,3 taško bei 2,6 atkovoto kamuolio, tuo metu Čempionų lygoje – 8,4 taško, 5,3 atkovoto kamuolio bei 11,5 naudingumo balo.

„Neptūnas“ su 33-ejų vidurio puolėju Simu Galdiku yra pasirašęs kontraktą iki 2022-ųjų metų.

Komentarai:
galdikichas
pinigų mėgėjas, į vagių parciją. Nestebina pasirinkimas
2020-07-18
-7
Atsakyti
neis tas Galdikas į seima net jei bus išrinktas.
2020-07-15
+10
Atsakyti
Blagadariniskas
nu tai patys zmoens debilai, jeigu toki isrinks
2020-07-15
+7
Atsakyti
D J
taigi zmogus savanorine veikla uzsiiminejo..Laipsni karininko gavo...Dabar viskas aisku del ko...Tiktai problema tame kad jau yra irodes kad pinigu vergas yra...Pabego del keliu ekstra euru i Rumunija...
2020-07-14
-5
Atsakyti
Su virintojas
Agurkas agurkeli pakviete. .nieko naujo . Gald...ivanovic. piniga ...piniga.... piniga dirbam. Cia juk dzarbo paartsija😄🇱🇹
2020-07-14
+7
Atsakyti
Kosmosas
"Tai mano asmeninis pasirinkimas ir jokiu būtų niekada nekenkčiau klubui ir jo reputacijai." Juokinga, kai pats su jais kandidatuodamas supranta, kad Darbo Partija yra kenkėjas ir galėtų gadint reputaciją.
2020-07-14
+5
Atsakyti
VB
komandoje zaidzia geriusi . politika nesvarbu .
2020-07-14
-9
Atsakyti
Vakarų Kaka-Bonga
Tas mūsų simas- kaip ožkos p"simas.. 😡 Meitėlis tikras
2020-07-14
+15
Atsakyti
Anonimas
galdikas labai verke per karantina kad nera pinigu krepsininkams, matyt i kokias geras skolas ilindes, todel ir lenda kur tik gali pasipinigaut. Darbo partija yra debilu vatniku politine partija, uz kuriuos ir balsuoja va tokie debilai, katriem yra normalu matyti mazo IQ lygio sportininkus politikoje.
2020-07-14
+5
Atsakyti
Vyktaras
Gerbemeji, balsokit uz Darba Parcija!. Pazadu, nenuvilsim. Darba parcija palaika Sima Galdika.
2020-07-14
+1
Atsakyti
djgaffer
Kažkada anksčiau Galdikas Seime atrodytų kaip juokas.Bet juk turėjom Valinską Seimo pirmininką,dar visokių atstovų neaiškių,tai čia jau nestebina.Simu ten bijotų kas žodį pasakyt.🙂
2020-07-14
+6
Atsakyti
Anonimas
viskas čia normalu ir suprantama. mankurtas solidarizuojasi su mankurtais zekais tad pirmyn
2020-07-14
-1
Atsakyti
Juventus fanas
na kai liberalų partija Grubliausko asmenyje pagrindinis Neptūno rėmėjas, tai nenuostabu, kad nepatenkinti, kad Simukas reklaminiu veidu pas konkurentus įsidarbino. Nors visiems aišku, kad jis seimą matys kaip asilas savo ausis
2020-07-14
+11
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.