Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Sakramento „Kings“ talentui Marvinui Bagley šį sezoną nepavyksta atsikratyti traumų prakeiksmo. Vos 13 rungtynių sužaidęs 21-erių puolėjas per Orlande vykstantį pasiruošimą patyrė dešinės kojos traumą. 

Marvin Bagley

Marvin  Bagley
Komanda: Sacramento Kings
Pozicija: PF
Amžius: 21
Ūgis: 211 cm
Svoris: 106 kg
Gimimo vieta: JAV

2018 metų antrajam NBA šaukimui buvo atliktas magnetinis rezonansas bei klubas dabar laukia tyrimo rezultatų.

Nuo traumų kenčiantis atletas šį sezoną fiksavo 14,2 taško ir 7,5 atkovoto kamuolio rodiklius.

Viltį užsikabinti už NBA atkrintamųjų turinti „Kings“ nuo aštuntosios vietos Vakaruose atsilieka keturiomis pergalėmis. 

Prieš atvykimą į Orlandą Sakramento ekipoje buvo nustatyti mažiausiai keturi koronaviruso atvejai – apsikrėtė Jabari Parkeris, Alexas Lenas, Buddy Hieldas ir Harrisonas Barnesas.

Įsikūrus „burbule“, NBA protokolą pažeidė Richaunas Holmesas, kuris peržengė teritorijos ribas eidamas atsiimti pristatyto maisto. Už tai jam teko iš naujo karantinuotis 10 dienų.

Tuo metu rezultatyviausias komandos krepšininkas De'Aaronas Foxas, vidutiniškai pelnantis po 20,4 taško, atliekantis po 6,7 rezultatyvaus perdavimo ir atkovojantis po 4 kamuolius, praėjusią savaitę pasitempė čiurną ir negalės sportuoti iki 10 dienų.

NBA sezono atnaujinimas Volto Disnėjaus pramogų parke planuojamas liepos 31-ąją.

Komentarai:
Anonimas
Kings talentu zlugdytojai :D kas ateina is perspektyviu, tai vis traumos sueda...
2020-07-21
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.