Nuotr.: Zuma Press – Scanpix
Nuotr. Zuma Press – Scanpix

Hjustono „Rockets“ superžvaigždė Russellas Westbrookas – pakeliui į Orlandą, kur sezono atnaujinimui ruošiasi Mike'o D'Antoni vadovaujama kariauna. Strategas atskleidė, jog krepšininkas teritoriją pasieks pirmadienį bei iš karto užsidarys privalomam dviejų dienų karantinui.

Po 48 valandų Westbrookas galės prisijungti prie „Rockets“ treniruočių proceso. Liepos 13-ąją apie susirgimą COVID-19 virusu paskelbęs atletas prieš kelionę į Volto Disnėjaus pramogų parką turėjo sulaukti dviejų neigiamų koronaviruso testų rezultatų.

D'Antoni tikisi, jog po saviizoliacijos Westbrooko sugrįžimas į treniruočių režimą neužsitęs ir jis galės netrukus rungtyniauti penki prieš penkis.

Kitas lyderis, Jamesas Hardenas, Volto Disnėjaus parke taip pat pasirodė kiek vėliau nei komanda, kaip skelbė klubas, dėl asmeninių priežasčių. 30-metis jau pluša treniruotėse ir ruošiasi liepos 31-ąją įvyksiančiam sezono atnaujinimui.

Tuo metu Lucas Mbah a Moute, sudėtyje pakeitęs Thabo Sefolosha, dėl neskelbiamos priežasties dar nepasirodė Orlande.

Komentarai:
Gripas
imunines sistemos uzteko. nuo AIDS irgi ne visi mirsta
2020-07-21
-25
Atsakyti
Deivis
Tai pala kokiais preparatais buvo pazabotas sis pandeminis virusas. Mokslininkai neriasi is kailio ieskodami vaistu, O cia panasu kad liepziedziu arbatos uzteko?
2020-07-20
+9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.