Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Gonzagos universitetą pasiekė netikėtina žinia – talentas iš Serbijos, Filipas Petruševas, nusprendė pasitraukti iš mokymo įstaigos ir pradėti profesionalo karjerą.

20-mečio tėvas Dejanas ESPN teigė, jog jo sūnus grįžta į Serbiją, kur prisijungs prie Belgrado „Mega Bemax“ ekipos.

Serbas yra pateikęs paraišką šių metų NBA naujokų biržai, iš kurios kol kas trauktis neketina. Tai padaryti jis gali likus 10 dienų iki renginio – iki spalio 6-osios.

„NCAA sezoną gaubia didelė nežinomybė, – sakė Filipas. – Serbijoje galėsiu parodyti savo įgūdžius, kurių neturėjau progos atskleisti Gonzagoje, ir tuo pačiu pasikelti biržos akcijas.“

Pirmąjį sezoną Gonzagoje vidutiniškai po 6,5 taško ir 2,7 atkovoto kamuolio rinkęs 211 cm ūgio centras pastaraisiais metais sužibo ryškiausiomis spalvomis.

Jis rinko po 17,5 taško ir 7,9 atkovoto kamuolio bei nuskynė Vakarų pakrantės konferencijos metų krepšininko laurus.

Pernai U19 pasaulio čempionate su Serbijos rinktinės marškinėliais Petruševas rinko po dvigubą dublį – 19,3 taško bei 10,1 atkovoto kamuolio.

2017 ir 2018 metais su aštuoniolikmečių nacionaline komanda vidurio puolėjas tapo Europos U18 čempionu.

Komentarai:
lol
dar vieans aukstas be metimo. JV likimas
2020-07-21
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.