Nuotr.: BC Nevėžis
Nuotr. BC Nevėžis

Artėjantį pirmadienį prasidėsiančiame „Bucket Summer League“ turnyre – komandų pasikeitimai.

Ariel Hukporti

Ariel  Hukporti
Pozicija: C
Amžius: 18
Ūgis: 213 cm
Svoris: 100 kg
Gimimo vieta: Vokietija

Turnyre turėjusi žaisti „Cosa Nostra“, kuri buvo sudaryta iš Kauno „Žalgirio“ krepšininkų, traukiasi iš pirmenybių, o juos keičia JL ELECTRIFIED YOUNGSTERS.

Nauja komanda bus sudaryta iš Vokietijos jaunimo rinktinėse žaidžiančių talentų, tarp kurių bus ir Kėdainių „Nevėžio“ naujokas Arielas Hukporti.

Taip pat komandoje žais keturi lietuviai – Olegas Kojenetsas, Tomas Rimša, Justas Furmanavičius ir Tomas Lekūnas.

„Cosa Nostra“ komandoje turėjo žaisti Artūras Milaknis, Edgaras Ulanovas, Marius Grigonis, Gytis Masiulis, Paulius Valinskas, latvis Kaspars Vecvagars, Rokas Gustys ir Jokūbas Gintvainis.

Kovos Kėdainiuose vyks liepos 27 – rugpjūčio 5 dienomis.

Turnyre rungtyniaus aštuonios komandos. Per savaitę truksiantį turnyrą kiekviena ekipa sužais bent aštuonerias rungtynes, o viso vasaros lygoje bus suorganizuoti 35 susitikimai.

Komentarai:
Pofik
Kojenets ukrainietis, bet px
2020-07-24
+7
Atsakyti
djgaffer
Na ir gerai.Reikia duoti jaunimui pasireikšti,kad netinginiautų vasarą.Kojenetsą įdomu bus stebėti.Vienu talentingiausių aukštaūgių laikomas,tai pažiūrėsim,ko jis vertas.
2020-07-24
+3
Atsakyti
Hm
Bus įdomu pažiūrėt ar Kojenets jau kažką sugeba. Ūgį tai nesveiką savo amžiui turi. Žiūrėjau kaip už jaunimo rinktinę lošė, tai trūko aiškiai patirties/pasitikėjimo savimi/geresnių perdavimų
2020-07-24
+8
Atsakyti
Mym
trioxalos
2020-07-24
-3
Atsakyti
Gytis
Galvojau Šaras neleidžia jiems nieko, pasirodo kažkas kitas yra. Motiejūnas gal. Nes nei čia, nei per all star 3pt konkursas, dėjimų ir tt. Niekur niekada Žalgiris nedalyvauja.
2020-07-24
+1
Atsakyti
Vasaros lyga
Tai kam tada buvo sudare Komanda Ar nenumate Kad 24 25 Runktynes as ir Manau del Rinktynes
2020-07-24
+1
Atsakyti
MT16
sysalai
2020-07-24
+5
Atsakyti
Brisius
Seniai buvo aišku, kad Žalgirio chebra nedalyvaus. Dalis dalyvauja rinktinės stovykloje, savaitgalį žaidžia draugiškas, Ulanovas aplamai su feneriu kątik pasirašė.
2020-07-24
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.