Jonas Mačiulis trečiajam sezonui lieka Atėnų AEK klubo gretose. Graikijos komanda oficialiai pranešė apie pasirašytą naują sutartį 2020-2021 m. sezonui.

Šį sezoną pelnomi taškai

46%
79,7
Pelno taškų: 79,7
Taiklumas: 46,2%
Vieta lygoje: 18
Geriausias pasiekimas: 102
Blogiausias pasiekimas: 61
Daugiausia pelno: Keith Langford

35-erių kauniečio karjeroje tai bus penktieji metai Atėnuose – anksčiau jis du sezonus gynė Atėnų „Panathinaikos“ garbę.

2019-2020 m. FIBA Čempionų lygos sezone Mačiulis vidutiniškai rungtyniavo po 23 minutes, įmetė po 9,3 taško, atkovojo po 4,6 kamuolio bei atliko po 1,3 rezultatyvaus perdavimo.

Kartu su AEK puolėjas 2019-aisiais laimėjo Tarpkontinentinę taurę ir šiemet tapo Graikijos taurės čempionu.

Šį sezoną AEK pasiekė Čempionų lygos ketvirtfinalį, kuriame rudenį planuojančiame atnaujinimo turnyre turėtų susikauti su Nimburko ERA.

Komentarai:
Vau
o galejo zalgiris siemet pasiimti dar kanieti su maciuliu ir butu dream team startinis: pg kalnietis sg milaknis sf maciulis pf jankunas c darjusas - manau sudrebintu eurolyga
2020-08-02
-6
Atsakyti
Antanas
Matyt graikijoj truksta duc.hu
2020-08-02
-7
Atsakyti
djgaffer
Mačiulis tas žmogus,kuris ilgam užsilieka vienoje komandoje.Ne keliauninkas,jei būna komandoje,tai ilgesniam laikui.Reale trys metai,AEK taip pat,PAO porą metų.Užsibūti mėgsti,ne išimtis ir čia.
2020-08-02
+7
Atsakyti
kunigas
Man asmeniskai apgailetina zalgirio pozicija del Maciulio. Zmogus vos ne dykai pasisiule losti, negana to kiek yra atidaves sitai komandai. O ir senatve dar tolokai. Taskais jis siuo metu butu geresnis uz Ule, cia faktas, o tu nematomu juodadarbiu yra ir be jo. Reikia tik dziaugtis tikrais patriotais. Ateis olimpada ar koks cempas ir lemiamam metimui ieskosim laisvo Maciulio nes Ule bus kampe, arba pasiruoses atmest pasa atgal.
2020-08-02
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Jonas Mačiulis

Jonas  Mačiulis
Komanda: Atėnų AEK
Kauno r. Tauras (3x3)
Pozicija: SF
Amžius: 35
Ūgis: 200 cm
Svoris: 98 kg
Gimimo vieta: Kaunas, Lietuva