Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

Nacionalinė krepšinio asociacija (NBA) griežtina toną dėl kaukių dėvėjimo taisyklių NBA burbule Orlande.

Kaip praneša Marcas Steinas iš „The New York Times“, lygos vadovai kreipėsi į komandų atstovus su prašymu, jog šie savo personalui primintų apie kaukių ar kitų veido uždangalų dėvėjimo svarbą.

Taip pat pridedama, kad NBA priminė ir apie tai, jog kaukių nedėvėjimas gali lemti įspėjimus ir nuobaudas, o jei tokie atvejai kartosis, viskas gali baigtis net pašalinimu iš burbulo.

Bene garsiausiai iš blogosios pusės šiuo klausimu yra nuskambėjęs Los Andželo „Lakers“ puolėjas Dwightas Howardas. 

Kiek anksčiau pats krepšininkas atskleidė, jog apie jo kaukės nedėvėjimą buvo pranešta vadinamajai „skundikų linijai“, kuriai burbule esantys asmenys anonimiškai gali pranešti apie nustatyto protokolo nesilaikymą. Už tai Howardas sulaukė įspėjimo iš NBA.

Komentarai:
Zimbpautas
tai zodziu zaidi aiksteleje tai viskas tvarkoj, kvepuoji viena kitam i veida, ta pati kamuoli lietineji, kaukiu nereikia, kamuolio dezinfekuot nereikia, niekas neuzsikrecia. bet tik isejus is aiksteles reikia uzsideti klauno kauke ir toliau vaidinti cirka. cia kas nors pagaliau pasakys WTF ar cia tipo viskas ok? Howardas maladiec
2020-08-02
+6
Atsakyti
klausimėlis
gal kas turit kokį linką, kur galima žiūrėti nba live?
2020-08-02
+3
Atsakyti
Anonimas
saugumas saugumas saugumas saugumas ir dar kartą saugumas todėl būtina laikytis taisyklių
2020-08-02
+2
Atsakyti
Very nice
Nba ccp verge
2020-08-02
Atsakyti
Petras
sitie nukvakeliai gal tegul dar ir pradeda zaistu su antsnukiais
2020-08-02
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.