Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

NBA vyriausiųjų trenerių asociacija (NBCA) išrinko geriausius metų strategus.

Kaip praneša Adrianas Wojnarowski, jais tapo Milvokio „Bucks“ strategas Mike‘as Budenholzeris ir Oklahomos „Thunder“ specialistas Billy Donovanas. Abu treneriai surinko po vienodą balsų skaičių, tad šį apdovanojimą jie pasidalins.

Tiesa, tai nėra metų trenerio apdovanojimas, kurį renka žiniasklaidos atstovai.

NBCA rinkimuose geriausią metų trenerį renka visi 30 NBA klubuose dirbantys vyriausieji treneriai. Pridedama, kad Toronto „Raptors“ vairininkui Nickui Nurse‘ui pritrūko vos vieno balso iki to, jog šį apdovanojimą būtų pasidaliję net trys specialistai.

Neįvardyto balsų skaičiaus rinkimuose taip pat sulaukė Memfio „Grizzlies“ strategas Tayloras Jenkinsas, Nate‘as McMillanas (Indianos „Pacers“), Erikas Spoelstra (Majamio „Heat“), Bradas Stevensas (Bostono „Celtics“) ir Frankas Vogelis (Los Andželo „Lakers“).

Būtent Budenholzeris praėjusį sezoną triumfavo šiuose rinkimuose, o šiemet jo vedama Milvokio „Bucks“ yra iškovojusi 54 pergales ir patyrusi 13 pralaimėjimų bei turi geriausią rezultatą visoje lygoje.

Tuo metu Donovano vadovaujama „Thunder“ ekipa savo sąskaitoje turi 41 pergalę bei 24 nesėkmes ir Vakarų konferencijoje žengia šeštoje vietoje, nepaisant to, jog prieš sezoną nemažai specialistų prognozavo, kad „Thunder“ nė nepateks į atkrintamąsias.

Komentarai:
Lol
kokios ten strategijos. pick & roll arba sveicia trajaka nuo vidurio linijos
2020-08-03
-6
Atsakyti
Anonimas
kad Nurse\'as negavo balsu tai isvis kosmosas
2020-08-03
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.