Šiandien Šarūnas Jasikevičius su savo lietuviškuoju trenerių štabu pravedė pirmąją šio sezono „Barcelonos“ klubo treniruotę.

Komandos treneriai pratybas vedė su kaukėmis.

Į Barseloną dar neatvyko visi pagrindiniai komandos krepšininkai, tačiau jau sportavo Nickas Calathes, Thomasas Heurtelis, Rolands Šmits, Artiomas Pusvovijus bei jaunieji žaidėjai.

Visa komanda kartu sportuos nuo rugpjūčio 15-osios.

Rugpjūčio 23-30 dienomis „Barcelona“ praleis Andoros regione Encampe, į kurį katalonai sugrįš po trejų metų pertraukos.

Per šią savaitę „Barca“ sužais ir dvejas draugiškas rungtynes. Rugpjūčio 26-ąją Jasikevičiaus auklėtiniai susitiks su Andoros „MoraBanc“, o rugpjūčio 30-ąją – su Badalonos „Joventut“ ekipa.

Po to „Barcelonos“ lauks Barselonoje vyksianti Katalonijos taurė, kurioje rugsėjo 4-6 dienomis kovos 4 komandos. „Barca“ pusfinalyje susikaus su Manresos BAXI ekipa (rugsėjo 4 d., 21 val.).

Neilgai trukus startuos ir Ispanijos Supertaurės turnyras, kuris vyks rugsėjo 12-13 dienomis Tenerifėje. Pusfinalyje „Barcelona“ susitiks su Vitorijos „Baskonia“ klubu.

Eurolygos sezoną „Barcelona“ pradės spalio 1-ąją, kai namie priims Maskvos CSKA.

Komentarai:
Mldc
Dave zalgiriui nuostabius metus kurie turbut tik paciam jaskai gryzus i senatve bus imanoma pagerint, o dabar vel stagnacija bus, letas kritimas zemyn, nereikia tu pasaku apie organizacijas, gmas su javtoku zaideju pirkime tokia taktika paime kad penkiametis vaikas tapati darytu,13-14vieta manau zalgiriui butu norma, turejom jaska tai kiekvienos rungtynes kai svente budavo zinojai kad betka gali iveikt betkur.
2020-08-09
-7
Atsakyti
Anonimas
Jasikevičiaus lagaminai jau sukrauti ? Nes vargu bau ar išbus visą sezoną
2020-08-08
+1
Atsakyti
Pro šalį
pravedė ar per gatvę?
2020-08-08
-1
Atsakyti
Etc
Dziaugiuosi uz Sara treniruoti Barsa ir buti Barselonoj buvo jo svajone jis jos nusipelne treniruodamas zalgiri!
2020-08-08
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.