Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

Šiąnakt Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) paaiškėjo pirmosios Rytų konferencijos atkrintamųjų poros.

Bruklino „Nets“ 129:120 pranoko Los Andželo „Clippers“ ir taip užsitikrino septintąją vietą. Tuo metu Orlando „Magic“ 119:122 nusileido Bostono „Celtics“ ekipai bei prarado viltis pakilti aukščiau aštuntosios pozicijos.

Taigi, pirmąją porą sudarys Rytų konferencijos lyderiai Milvokio „Bucks“ ir „Magic“ ekipos, o antrąją – dabartiniai NBA čempionai Toronto „Raptors“ bei „Nets“ klubai.

Reguliariajame sezone „Bucks“ „Magic“ ekipą įveikė visus keturis kartus. Tuo metu „Raptors“ su „Nets“ irgi žaidė ketverias rungtynes ir visas jas laimėjo.

Pastarąjį kartą „Raptors“ ir „Nets“ atkrintamosiose buvo susitikę 2013-2014 m sezone. Tuomet pirmojo etapo seriją po įnirtingos kovos 4-3 laimėjo Bruklino ekipa.

NBA atkrintamosios prasidės lygiai už savaitės – rugpjūčio 17 dieną.

Komentarai:
djgaffer
Viskas čia aišku,staigmenų nenusimato.Tiesa,Raptors ir Nets pora kiek labiau intriguojanti.Prisimenant tą 2014 m.kovą,tai gal galima ir šiemet kažko panašaus tikėtis.Tik kad Nets visai išbyrėję dėl traumų.
2020-08-10
+1
Atsakyti
M
vps neidomu..kam dar zaist
2020-08-10
+4
Atsakyti
Anonimas
Dvi poros kuriu realiai niekas neziures
2020-08-10
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.