Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Praėjusį sezoną Klaipėdos „Neptūne“ žaidęs Osvaldas Olisevičius grįžta į Vokietiją.

Osvaldas Olisevičius

Osvaldas  Olisevičius
Pozicija: PF, SF
Amžius: 27
Ūgis: 200 cm
Svoris: 92 kg
Gimimo vieta: Vilnius, Lietuva

Aukščiausioje Vokietijos lygoje žaidžiantis Bairoito „Medi“ klubas ofcialiai paskelbė, kad sudarė sutartį su 27-erių 192 cm ūgio lietuviu.

„Ieškant paskutinio sudėties žaidėjo atsižvelgėme į tai, kad jis galėtų kokybiškai žaisti aiškiai apibrėžtame vaidmenyje, pasižymėtų puikia energija bei krepšinio supratimu. Osvaldas atitinka visus kriterijus.

Jis gali žaisti trečioje ir ketvirtoje pozicijose, gerai pataikyti iš toli ir pasižymi puikiu krepšinio supratimu. Jis žengė į priekį nuo tada, kai rungtyniavo Viurcburgo komandoje ir žaisdamas Čempionų lygoje parodė, kad gali atlikti daug dalykų“, – apie naujoką sakė „Medi“ vyriausiasis treneris Raoulas Korneris.

Olisevičius praėjusiame LKL sezone vidutiniškai rinko po 10,1 taško, 3,5 atkovoto kamuolio, 2,1 rezultatyvaus perdavimo ir 11,1 naudingumo balo.

FIBA Čempionų lygoje krepšininko statistika siekė 8,6 taško, 3,1 atkovoto kamuolio bei 7,1 naudingumo balo.

„Medi“ klubas praėjusį sezoną Vokietijos pirmenybėse liko 12-oje vietoje 17 komandų čempionate. Tuo metu nutrauktame FIBA Europos taurės turnyre Bairoito klubas buvo pasiekęs pusfinalio etapą.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.