Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) vadovai į Orlando burbulą rengiasi priimti krepšininkų šeimas bei artimiausius draugus.

Adrianas Wojnarowski praneša, kad krepšininkai, kurie kviesis ne savo šeimos narius turės įrodyti, jog su pakviestais asmenimis juos sieja ilgalaikė draugystė. Pavyzdžiui, krepšininkai negalės kviestis tokių žmonių, kuriuos pažįsta tik iš socialinių tinklų.

Krepšininkai taip pat negalės kviestis savo agentų, verslo partnerių, asmeninių šefų, trenerių ar tatuiruočių meistrų.

Draugai ir šeimos nariai pradės rinktis po pirmojo atkrintamųjų etapo. Anksčiausia diena, kuomet žaidėjai galės susitikti su bičiuliais ir artimaisiais yra rugpjūčio 31-oji.

Į burbulą atvyksiantys asmenys galės rinktis, kaip atlikti privalomą karantiną. Vienas variantas yra tris dienas saviizoliacijoje praleisti atitinkamos komandos mieste, o atvykus privačiu lėktuvu į Orlando burbulą – dar keturias.

Antrasis variantas – iš karto atvykti į Volto Disnėjaus parką ir karantine praleisti septynias dienas.

Atkrintamųjų metu kiekvienas krepšininkas turės teisę suteikti po vieną bilietą į savo komandos rungtynes. Papildoma vieta rungtynėse bus garantuota ir vaikams, su sąlyga, jog jų ūgis neviršija 81 centimetro (32 colių).

Šeimos nariai bei kiti pašaliniai asmenys viso vizito metu negalės palikti burbulo aplinkos ir neturės teisės naudotis Volto Disnėjaus parke esančiais atrakcionais.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.