Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

Vakarykštėse rungtynėse su Vašingtono „Wizards“ NBA MVP ir Milvokio „Bucks“ lyderis Giannis Antetokounmpo suspindėjo ne iš geriausios pusės.

Giannis Antetokounmpo

Giannis  Antetokounmpo
Pozicija: PF, SF
Amžius: 25
Ūgis: 211 cm
Svoris: 98 kg
Gimimo vieta: Atėnai, Graikija

Antrojo kėlinio pradžioje Antetokounmpo iš galvos į galvą trenkė „Wizards“ puolėjui Moritzui Wagneriui bei akimirksniu buvo diskvalifikuotas. 

NBA šiąnakt nusprendė suspenduoti graiką vienerioms rungtynėms. Tai reiškia, kad Antetokounmpo praleis „Bucks“ ekipai nieko nelemiančias rungtynes su Memfio „Grizzlies“ ir neteks 178 tūkst. JAV dolerių, mat pagal NBA taisykles suspenduoti žaidėjai negauna uždarbio už susitikimus, kuriuos praleido dėl nuobaudos.

„Siaubingas veiksmas. Jeigu galėčiau atsukti laiką, nieko panašaus nebūčiau daręs. Galų gale visi esame žmonės ir visi darome klaidas. Manau, kad visus metus atlikau gerą darbą tramdant savo emocijas.

Neturiu nieko prieš Wagnerį, tai nebuvo jo kaltė. Mano mintyse tiesiog užvirė kraujas dėl to, kaip kiti prieš mane žaidžia ir praradau savitvardą“, – po vakarykštės dvikovos sakė Antetokounmpo.

Tokios naujienos yra itin palankios „Grizzlies“ ekipai, kuriai pergalė prieš „Bucks“ garantuotų mažiausiai devintąją vietą, leisiančią ir toliau kovoti dėl vietos atkrintamosiose.

Komentarai:
qqq
bendrai cia paprasta bauda,su kunu stabde,paciam Wagneriui pavojingiau,kad is kokio kelio i klyna ar pilva gaus. uzsiputojo Antetokounmpo be reikalo
2020-08-13
Atsakyti
pabaisa
Kausu lygoi kazkas pasistenge apsiginti taip kaip europoje ir apsimyzo janis..juokdarys :D
2020-08-13
+2
Atsakyti
Negrui nuo anaboliku smegenu vingiu retejimas...
2020-08-13
Atsakyti
As
Nepatenkintas kaip prieš žaidė.. tai turi jam leisti žaisti kaip jis nori ar kaip čia? Gianis po lebrono išėjimo bus geriausias, tai pratintis reikia, kad prieš tave visi dvigubai geriai ir kiečiai žaist 😀
2020-08-13
+6
Atsakyti
...
Nesusitvarde Giannis ir viskas. Buna visiems. Nereikia pusti burbulo.
2020-08-13
-4
Atsakyti
Butu wagneris
taip padares, tai metam laiko suspenduotas butu uz rasizma.. black lives matter
2020-08-13
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.