Nuotr.: AFP-Scanpix
Nuotr. AFP-Scanpix

Bostono „Celtics“ ekipą ir toliau treniruos 43-ejų specialistas Bradas Stevensas.

Klubas oficialiai patvirtino, jog su strategu buvo pasiektas dėl sutarties pratęsimo, tačiau naujojo kontrakto trukmės neatskleidė.

„Esame labai laimingi, kad Bradas Stevensas tęs savo darbus čia. Jis tapo vienu geriausių NBA trenerių ir yra tikras lyderis tiek aikštelėje, tiek už jos ribų. Tai – puiki diena „Celtics“ komandai“, – teigė vienas iš klubo bendrasavininkų Steve‘as Pagliuca.

Vadovaujant Stevensui, „Celtics“ jau šeštą kartą paeiliui pateko į atkrintamąsias. Tokia serija yra ilgiausia nuo tada, kai Bostono klubas atkrintamosiose žaidė nuo 2008-ųjų iki 2013-ųjų. 2017 ir 2018 m. „Celtics“ žaidė Rytų konferencijos finaluose.

Nuo 2013-2014 m. sezone „Celtics“ klube besidarbuojantis Stevensas su Bostono klubu pasiekė 318 pergales ir patyrė 245 pralaimėjimus. Pagal laimėjimų skaičių Stevensas yra ketvirtas daugiausiai pergalių pasiekęs „Celtics“ vyriausiasis treneris.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.