Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Alytaus „Dzūkija“ toliau pildo artėjančio sezono sudėties dėlionę. Alytiškiai savo gretose išsaugojo kapitoną Artūrą Jomantą, kuris gins komandos garbę trečiąjį sezoną iš eilės ir ketvirtąjį bendrai.

Artūras Jomantas

Artūras  Jomantas
Pozicija: PF, SF
Amžius: 35
Ūgis: 200 cm
Svoris: 107 kg
Gimimo vieta: Mažeikiai, Lietuva

35-erių puolėjas atstovaudamas Alytaus komandai praėjusiame sezone „Betsafe – LKL“ čempionate iš viso sužaidė 20 rungtynių.

Per jas veteranas vidutiniškai aikštėje praleido po 30 minučių, rinko po 8,3 taško, atkovojo po 5,7 kamuolio ir atliko po 1,5 rezultatyvaus perdavimo.

Pirmuoju dzūkų naujoku tapo legionierius iš JAV – Thomasas Dziagwa.

„Dzūkijos“ sudėtis:

Alytaus „Dzūkija“

Pozicija Žaidėjas Amžius Ūgis
PG Kristupas Žemaitis (naujiena) 24 192
SG Thomasas Dziagwa (naujiena) 22 193
SG/SF Tomas Pačėsas 20 198
PF/SF Artūras Jomantas (naujiena) 35 200
Treneris  
Sutartys
baigėsi:
Jonathanas Hudsonas, Tautvydas Lydeka, Chauncey Collinsas (negrįš), Gabe'as DeVoe, Paulius Danisevičius, Egidijus Dimša, Petaras Rakičevičius, Mindaugas Sušinskas (išvyko), Kemalis Canbolatas, Martynas Pocevičius (negrįš), Gediminas Žalalis
Domina: Petaras Rakičevičius, Valdemaras Chomičius, Paulius Danisevičius, Darius Tarvydas
Komentarai:
Anonimas
Kad jis vos pabega, idomu ziuri savo video kaip atrodo is sono?
2020-08-14
+3
Atsakyti
Dzukijos Fanas
Gėda duotu jaunimui iš nkl šansą
2020-08-13
+1
Atsakyti
Aiškiaregis
Kaip tai žais? Jis juk su Chomičiumi Lietuvos Respublikos seime bus. Ir Pačėsas bus. Tai gal komanda ten bus kuriama? Juk Lietuva marijos ir stebuklų kraštas...
2020-08-13
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.