Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

Čikagos „Bulls“ krepšinio operacijų viceprezidento pareigas einantis Artūras Karnišovas klubui ieškos naujo vyriausiojo trenerio.

Karnišovas šiandien oficialiai paskelbė, jog atsisveikina su strategu Jimu Boylenu.

„Tai buvo sunkus sprendimas, bet atėjo laikas mūsų organizacijai atversti naują lapą klubo istorijoje. Jimas yra puikus vyras, kuriam rūpi tiek mūsų organizacija, tiek krepšinis. Noriu jam padėkoti už profesionalumą ir atsidavimą mūsų organizacijai“, – kalbėjo Karnišovas.

ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowski kaip galimus kandidatus pakeisti Boyleną išskiria Denverio „Nuggets“ asistentą Wesą Unseldą, buvusį Bruklino „Nets“ trenerį Kenny Atkinsoną, Toronto „Raptors“ asistentą Adrianą Griffiną bei Milvokio „Bucks“ dirbantį Derviną Hamą.

„Bulls“ šį sezoną per 65 mačus laimėjo 22 kartus ir, Rytų konferencijoje užėmę 11-ąją vietą, kvietimo į Orlande vykstantį NBA sezono pratęsimą negavo.

Boylenas Čikagoje vyr. trenerio postą užimė nuo 2018-ųjų gruodžio, kai po starto 5-19 buvo atleistas Fredas Hoibergas.

Komentarai:
leftistu_bukumas
dabar tik butinai juoda reikia imti, nes kitaip rasizmas
2020-08-15
-2
Atsakyti
Tadulis
Nebutu eme saro, per rizikinga, po 3 metu gal, kai jis passims pora EL titulu...
2020-08-14
-1
Atsakyti
Edgar Vladik
nu va laikas ispirkti Jasikeviciu
2020-08-14
-5
Atsakyti
Anonimas
Bravo, gal pagaliau prades judet sita francize i prieki
2020-08-14
-1
Atsakyti
manau
Sharas paskubejo..
2020-08-14
+6
Atsakyti
As
Šaunuolis reikia apsivalyt
2020-08-14
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.