Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Ambicingą sudėtį suformavusi Filadelfijos „76ers“ atkrintamosiose patyrė fiasko, o tai klubo vadovybėje brandina vieną išeitį – permainas vyr. trenerio poste, praneša „Yahoo Sports“.

59-erių specialistas turi dar dvejus metus galiojantį kontraktą, bet jis, anot šaltinių, gali būti nutrauktas artimiausiomis dienomis.

„76ers“ projektas Brownui buvo patikėtas prieš septynerius metus. Per šią erą Filadelfijos komanda pasikvietė Joelį Embiidą, paskui – Beną Simmonsą, aplink kuriuos būrė ateities ekipą.

2017-2019 m. ekipa nužygiavo iki Rytų konferencijos pusfinalio, o šiemet kapituliavo, netekus traumą patyrusio Simmonso, ketvirtfinalyje 0-4 nusileido prieš Bostono „Celtics“.

Pažymima, jog nepasitenkinimo ženklų „76ers“ rūbinėje pastaraisiais metais buvo apstu. 

Alas Horfordas, vienas santūriausių žaidėjų NBA lygoje, dar prieš sezono sustabdymą kovo mėnesį reiškė nepasitenkinimą dėl neapibrėžto jo vaidmens komandoje.

Naujokas Matisse'as Thybulle, parodęs galimybes būti elitiniu gynėju lygoje, lygiai taip pat atsidūrė sunkiai suprantamoje padėtyje: 23-ejų puolėjo minutės aikštėje svyravo drastiškai – nuo 30 ir daugiau minučių iki vos 2.

„Yahoo Sports“ prideda, jog krepšininkai dažnai abejojo Browno sudėliotu žaidimo planu, ypač individualiais paskyrimais gintis ir pulti prieš tam tikrus žaidėjus. Nepasitikėjimas persmelkė komandos rūbinę, o kai kurie krepšininkai nebejautė atsakomybės.

„Nemanau, kad šį sezoną komandoje buvo daug atsakingumo, o tai ir yra buvo problema“, – sakė pirmuosius metus Filadelfijoje praleidęs Joshas Richardsonas.

„Aš nesu generalinis direktorius, nepriimu sprendimų, – paklaustas apie trenerio ateitį, atsakė apmaudo apimtas Embiidas. – Žinau tik tai, jog turime puikią organizaciją ir daugybę puikių žmonių.“

Pats Brownas po sezoną užbaigusio pralaimėjimo atrodė palūžęs ir nedaugžodžiavo.

„Pernelyg sunku“, – trumpai tarė jis.

Ar „76ers“ sirgaliai pamatė viską, ką jis galėjo pasiūlyti Filadelfijai?

„Ne“, – atšovė specialistas.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.