Nuotr.: prometeybc.com
Nuotr. prometeybc.com

Klaipėdos „Neptūnas“ pasiruošimą artėjančiam sezonui pradėjo pralaimėjimu.

Tomo Gaidamavičiaus auklėtiniai antradienio vakarą Palangoje pirmosiose draugiškose rungtynėse 68:77 nusileido Kamensko „Prometey“ komandai.

Klaipėdiečiams nepadėjo Benas Griciūnas, Matas Jogėla ir Aidas Einikis.

Klaipėdiečiai po antrojo kėlinio turėjo 14 taškų (33:47) deficitą, tačiau sugebėjo atsitiesti po ilgosios pertraukos. Jau per pirmąsias tris trečiojo kėlinio minutes „Neptūnas“ spurtavo 12:0 bei sumažino atsilikimą iki dviejų taškų – 45:47.

Kertinis dvikovos lūžis įvyko ketvirtojo kėlinio viduryje. Simas Galdikas likus 4 min. ir 56 sek. pelnė taškus iš po krepšio ir sumažino „Neptūno“ deficitą iki 3 taškų (64:67). Vis tik tuomet uostamiesčio ekipa krito į duobę.

Po Galdiko atakos „Neptūnas“ kitus taškus pelnė tik tuomet, kai iki dvikovos pabaigos buvo likę viso labo 1 min. 19 sek., o tuomet baudos metimus realizavo Džiugas Slavinskas. Beveik keturių minučių atkarpą „Prometey“ laimėjo 8:0, susikrovė solidų pranašumą (75:64) ir šventė pergalę.

Ketvirtadienį komandos vėl išbandys jėgas tarpusavyje.

„Neptūnas“: Evaldas Šaulys ir Martynas Mažeika po 12, Džiugas Slavinskas 11, Norbertas Giga (7 atk. kam.) ir Giedrius Stankevičius po 8, Simas Galdikas 7, Klaidas Metrikis 5, Žygimantas Janavičius 3 (8 rez. perd.), Tadas Pežėra 2 (3 per. kam.).

„Prometey“: Michaelas Myersas 15 (8 atk. kam.), D.J. Stephensas 12.

Rungtynių epizodai:

Komentarai:
nkes
geda zuret i neptuna
2020-08-27
+6
Atsakyti
Bancrupt
Kai 200cm mega power forwardas kampuotasis Slavinskas pelno 11 tasku - is Neptuno nelabai yra ko tiketis . Siaip sudetis silpna, na , bet vadovai sake pagrindine uzduotis buvo nebankrutuoti .
2020-08-26
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.