Nuotr.: AFP-Scanpix
Nuotr. AFP-Scanpix

Damianą Lillardą iš NBA burbulo išlydėjusi Portlando „Trail Blazers“ sulaukė pozityvių žinių. „The Undefeated“ atstovas Marcas Spearsas praneša, jog kelio skausmų kamuojamam lyderiui neprireiks operacijos.

„Trail Blazers“ ketvirtadienį ryte pranešė, jog Lillardas paliko Volto Disnėjaus pramogų parką, jog būtų atlikti išsamūs kelio tyrimai. Visgi lieka neaišku, ar komanda dar jo sulauks NBA atkrintamosiose, kur Portlando ekipa atsilieka 1-3.

Operacijos išvengimas – naudingas Lillardo karjerai ilgalaikėje perspektyvoje, tačiau „Trail Blazers“ klubui reikšmės trumpame laikotarpyje tai neturės, kadangi į burbulą grįžusiam krepšininkui tenka mažiausiai keturių dienų karantinas.

„Trail Blazers“ ir Los Andželo „Lakers“ penktasis mačas buvo numatytas praėjusią naktį, tačiau dėl įvykusio boikoto dvikova nukelta. NBA kol kas nepatvirtino naujų datų, bet šis susitikimas veikiausiai įvyks savaitgalį.

Lillardas šį sezoną NBA vidutiniškai fiksuoja 29,7 taško, 7,9 rezultatyvaus perdavimo ir 4,2 atkovoto kamuolio rodiklius. 

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Damian Lillard

Damian  Lillard
Pozicija: PG
Amžius: 30
Ūgis: 191 cm
Svoris: 88 kg
Gimimo vieta: Oakland, JAV