Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Klaipėdos „Neptūną“ palikęs Deividas Gailius rado naują karjeros stotelę. 32-ejų puolėjas pasirašė sezono sutartį su aukščiausioje Vokietijos lygoje kovojančia Bonos „Telekom Baskets“.

Deividas Gailius

Deividas  Gailius
Pozicija: SF, SG
Amžius: 32
Ūgis: 200 cm
Svoris: 92 kg
Gimimo vieta: Klaipėda, Lietuva

Lietuvio įsigijimu komanda baigė komplektacijos darbus.

Klaipėdietis po išsiskyrimo su „Neptūnu“ vedė derybas su Utenos „Juventus“, bet jos baigėsi nesėkmingai. Remiantis „Eurohoops.net“, atletas buvo atsidūręs ir Patrų „Promitheas“ akiratyje.

Gailius praėjusį sezoną LKL vidutiniškai žaidė po 21 minutę, rinko po 12,3 taško, atkovojo po 2 kamuolius ir atliko po 2 rezultatyvius perdavimus. Jo pataikymas iš toli siekė 43,1 proc.

FIBA Čempionų lygoje Gailiaus statistika buvo dar solidesnė: vidutiniškai po 16,6 taško, 3,6 atkovoto kamuolio bei 2,9 naudingumo balo.

Prieš tai jis užsienyje yra žaidęs Italijoje, Slovėnijoje, Ispanijoje ir Turkijoje.

Komentarai:
Chi_cha_cho
idejo kateri savo pardavineti pries tris savaites, jau zinojo kad iskeliaus 😀 galite nusipirkti : https://m.autoplius.lt/skelbimai/quiksil...
2020-08-31
Atsakyti
Sprendimas
O kaip su Gailiaus banu, kurį FIBA buvo uždėjusi norint išvykti į užsienio klubą? Susimokėjo tuos 30.000 tūks. ar kiek ten ar tiesiog banas baigėsi?
2020-08-31
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.