Karolis Tiškevičius, Jonas Miklovas ir Jonas Lekšas diskutuoja apie pastarąsias krepšinio aktualijas – Utenos „Juventus“ sėkmingą pasirodymą 3x3 turnyre Vengrijoje, pirmąsias „Žalgirio“ draugiškas rungtynes ir nesulaukiamus „Ryto“ legionierius.

Temos:

  • pelninga „Juventus“ vasara 3x3 krepšinyje (2:51);
  • atgarsiai po pirmųjų „Žalgirio“ draugiškų rungtynių (20:52);
  • kodėl „Rytas“ sportuoja vis dar be legionierių? (34:22);
  • gandai apie geriausius rinkoje likusius laisvus krepšininkus (45:58).

Laidų įrašai pateikiami jums patogiose platformose – „Podbean“, „iTunes“ (taip pat ir iOS programėlėje „Podcasts“) ir „Spotify“. Kiekvienos laidos įrašą galėsite atsisiųsti ir į savo kompiuterį ar telefoną, kad jų galėtumėte klausyti sau patogiu laiku ir vietoje.

Tapti mūsų rėmėjais galite Patreon.com platformoje.

Audio įrašas:

Ankstesni įrašai:

Komentarai:
fgf
Žalgiris niekad nevažiuos į 3x3, 6 tūkst. eurų - Jankūno kišenpinigiai.
2020-09-02
+2
Atsakyti
Karolis Tiškevičius visiškai nusišneka. Geriau tau patylėti tiek apie rytą tiek apie žalgirį. Jūs paliginkite geriau šarą pirmus du sezonus su žalgiriu ir kaip pralaiminėdavo ir t.t. su shileriu, o ne 4,5 metus kai treniravo ir stebuklus darė ir 9 kart prapilė...
2020-09-01
-8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.