Nuotr.: USA Today – Scanpix
Nuotr. USA Today – Scanpix

Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) Vakarų konferencijos pirmojo rato šeštosiose serijos rungtynėse emocijų netramdę Marcusas Morrisas ir Luka Dončičius turės susimokėti lygai.

Marcus Morris

Marcus  Morris
Pozicija: PF, SF
Amžius: 31
Ūgis: 206 cm
Svoris: 107 kg
Gimimo vieta: Filadelfija, JAV

NBA Los Andželo „Clippers“ puolėjui Morrisui paskyrė 35 tūkst. JAV dolerių baudą už incidentą pirmajame mačo kėlinyje, kuomet jis nesportiškai sustabdė Dončičių ir iškart po to buvo išvarytas iš aikštės.

Tuo metu Dončičius lygai turės sumokėti 15 tūkst. JAV dolerių baudą už kitą epizodą – slovėnas nesusitvardęs po vieno iš švilpukų metė kamuolį arbitrui į kojas.

„Clippers“ šioje dvikovoje iškovojo pergalę 111:97 ir, laimėję seriją 4-2, žengė į antrąjį atkrintamųjų etapą, kur susitiks su Denverio „Nuggets“.

Komentarai:
Lol
gerai kad donciciu laiko komandos draugai, nes prasileistu nevaikiskai i savo baby face
2020-09-03
+4
Atsakyti
Simas
Ivestu baltojo bauda ir viskas butu ok
2020-09-02
+2
Atsakyti
Alio
o Harrell už rasistinius pareiškimus tai nieko ir nedavė. wow. nba where amazing happens
2020-09-02
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.