Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

Stambulo „Fenerbahče“ treneris Igoris Kokoškovas mano, kad jeigu 2018 metų NBA naujokų biržoje Finikso „Suns“ būtų pasirinkusi Luka Dončičių, tuomet specialisto karjera NBA tęstųsi iki šiol.

Tuomet Kokoškovo treniruotai Finikso komandai priklausė pirmasis NBA naujokų biržos šaukimas, o klubas pasirinko Arizonos universitete iškilusį Deandre Aytoną.

Antruoju šaukimu Sakramento „Kings“ išsirinko Marviną Bagley, o Dončičius savo pavardę išgirdo trečiasis – jį pakvietė Atlantos „Hawks“, bet iškart išmainė į Dalaso „Mavericks“.

„Šiandien mes kalbamės Atašehire (Turkijoje – aut. past.), bet jeigu ne tai (sprendimas nepasirinkti Dončičiaus – aut. past.), dabar mes čia nesėdėtume“, – interviu žurnalui „Socrates“ sakė 48-erių treneris.

2018 metais Kokoškovas jau gerai pažinojo Dončičių, kadangi serbas Slovėnijos krepšinio žvaigždę treniravo šios šalies rinktinėje ir 2017 metais laimėjo Europos čempionatą.

Kokoškovas po 2018-2019 metų sezono iš Finikso klubo buvo atleistas.

„Luka yra sėkmingas krepšininkas. Pernai jis buvo vienas talentingiausių krepšininkų pasaulyje, o dabar yra jau tarp kelių geriausių pasaulio krepšininkų. Jo tobulėjimas baugina. Nereikėtų pamiršti, kad jam tėra 21-eri metai, o jis profesionaliai žais dar 17-18 metų.

Manau, kad jeigu Luka išliks sveiku, tuomet nėra jokių galimybių jam neiškovoti NBA žiedo. Nematau jėgos, kuri galėtų jį sustabdyti. Mes žinojome, kad jis bus vienas geriausių žaidėjų, bet kas numatė, kad jis tai pasieks taip greitai? Manau, kad niekas. Nebent tie, kurie meluoja“, – sakė Edgaro Ulanovo naujasis treneris Kokoškovas.

Komentarai:
Kam čia
Kam čia ta Ulanova dar kišt... Kauno Zk fanų portalas. Vis tiek propoganda kisate.
2020-09-04
+1
Atsakyti
Anonimas
Cia bet kuris treneris toki atmaza gali pasakyti. Jeigu buciau turejes geresni zaideja, buciau likes treniruot komanda.
2020-09-03
-5
Atsakyti
Anonimas
Jeigu bobute turetu kiausinius butu diedukas
2020-09-03
+2
Atsakyti
ASD
TRUE STORY BRO
2020-09-03
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.