Nuotr.: Zuma Press – Scanpix
Nuotr. Zuma Press – Scanpix

Atėnų „Panathinaikos“ kitą savaitę atvyks į Lietuvą, o prieš tai savo šalyje iškovojo įspūdingą pergalę.

„Pao“ draugiškose rungtynėse 114:80 nepaliko jokių vilčių Salonikų PAOK.

Atėnų ekipą į priekį vedė Marcusas Fosteris, surinkęs 19 taškų. Vasarą iš Milano „AX Armani Exchange“ atvykęs Nemanja Nedovičius įmetė 16 taškų, 13 pridėjo Ioannis Papapetrou.

PAOK ekipai 17 taškų pelnė Jermaine'as Love'as, po 14 pridėjo Elstonas Turneris ir Beau Beechas, 13 – Nondas Papantoniou.

„Panathinaikos“ rugsėjo 12-13 dienomis dalyvaus Kaune vyksiančiame „EuroLeague We’re Back Preseason Tour“  turnyre, kur pusfinalyje susitiks su „Žalgiriu“.

Rugsėjo 15-ąją „Panathinaikos“ Vilniuje žais su vietos „Rytu“.

Kitas Eurolygos klubas Belgrado „Crvena Zvezda“ draugiškose rungtynėse su to paties miesto FMP taip pat surengė rezultatyvų pasirodymą – 104:80.

„Crvena Zvezda“ vėl į priekį vedė Jordanas Lloydas, pelnęs 19 taškų. Langstonas Hallas nugalėtojams pridėjo 15 taškų, Dejanas Davidovacas surinko 12 taškų, Ognjenas Dobričius – 10.

Komentarai:
Zinau
Jeramine Love gerai pakilo karjeroje.
2020-09-06
+5
Atsakyti
Kaunas
Na idomu Bus pamatyt Zalgiri pries Pao jei bus Gelezine gynyba
2020-09-05
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.