Nuotr.: M.Baranauskas
Nuotr. M.Baranauskas

Marijampolės „Sūduva-Mantinga“ pasipildė komandoje jau žaidusiu puolėju Roku Stankevičiumi.

„Klubas visada siekia aukščiausių tikslų ir yra labai profesionalus. Džiaugiuosi turėdamas galimybę atstovauti Marijampolės klubui jau trečiąjį kartą savo karjeroje“, - sakė žaidėjas.

Krepšininkas Marijampolėje rungtyniavo 2015-2016 bei 2017-2018 metų sezonuose, o antraisiais metais buvo išrinktas į lygos simbolinį penketą. Tuomet jis vidutiniškai pelnydavo po 14,5 taško bei surinkdavo po 14,7 naudingumo balo.

2018-2019 m. sezone Stankevičius rungtyniavo „Šiauliuose“, tą patį sezoną porai mėnesių buvo paskolintas ir Joniškio „Delikateso“ klubui.

Ketvirtfinalio serijoje prieš Marijampolės „Sūduvą-Mantinga“ puolėjas vidutiniškai pelnydavo po 12,2 taško ir surinkdavo po 14,6 naudingumo balo.

Praėjusiame sezone Stankevičius atstovavo Mažeikių „Ereliams“ ir buvo lyderis – įmesdavo po 20,2 taško.

Komentarai:
ka tie cia
nx jie dar stengiasi laimet, jeigu vistiek i LKL neina medziai? neatrodo kaip bapkiu taskymas tiesiog? xd
2020-09-07
+6
Atsakyti
Rimantas Pazdrazdas
Keista, kad nesiseka Rokui įsitvirtinti LKL. Fizinius duomenis turi gerus, bet kažko trūksta norint žengti laiptelį aukštyn. Kiek mačiau Šiauliuose jį, tai susidarė vaizdas, kad gal su psichologija nesusitvarko, trūko metimo iš toli, bet tai jau buvo prieš porą metų atgal. Manau kitais metais kažkas iš LKL dugno komandos turėtų dar kart suteikti šansą Stankevičiui, kuriuo manau jau sugebėtų pasinaudoti.
2020-09-07
-7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.