Nuotr.: Sputnik – Scanpix
Nuotr. Sputnik – Scanpix

Artėjančiam sezonui besiruošianti Maskvos CSKA ekipa draugiškų rungtynių cikle toliau nepralaimi.

Dimitrio Itoudžio auklėtiniai kontroliniame mače 101:71 sutriuškino Maskvos srities „Chimki“ krepšininkus. Tai jau buvo antroji CSKA pergalė prieš „Chimki“. Pirmąjį draugišką mačą Maskvos ekipa laimėjo 99:83.

Tiesa, Rimas Kurtinaitis šiame susitikime vertėsi be Aleksejaus Švedo, Sergejaus Karasiovo, Sergejaus Monios, Dairio Bertanio ir Stefano Jovičiaus.

Nugalėtojų gretose geriausią pasirodymą surengęs Mike‘as Jamesas pelnė 25 taškus, atkovojo 7 kamuolius ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus. Willas Clyburnas pridėjo 19 taškų, Janis Strelnieks – 13.

„Chimki“ ekipoje išsiskyrė Devinas Bookeris, įmetęs 19 taškų ir sugriebęs 8 kamuolius. Janis Timma surinko 14 taškų, Jevgenijus Voronovas – 10.

Komentarai:
Obama
Tai kas siemet laimes? Ceska ar Efesas?
2020-09-07
+11
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.