Nuotr.: Reuters – Scanpix
Nuotr. Reuters – Scanpix

Madrido „Real“ klube su Luka Dončičiumi susipažinęs Walteris Tavaresas akylai stebi šio vunderkindo karjerą už Atlanto.

Walter Tavares

Walter  Tavares
Pozicija: C
Amžius: 28
Ūgis: 221 cm
Svoris: 120 kg
Gimimo vieta: Žaliasis Kyšulys

Centras tikina nesantis pernelyg nustebintas tuo, kaip rungtyniauja jo buvęs bendražygis, kadangi tai buvo galima nuspėti dar prieš jam persikeliant į NBA batalijas. 

„Labai džiaugiuosi matydamas, kaip jis žaidžia ten, – interviu „Radio Marca“ sakė Tavaresas. – Žinojau, jog jis lengvai pritaps NBA ir žais dar geriau didesnėje aikštėje.“

Tavaresas taip pat pareiškė, jog abejingų nepaliekantis Dončičius jau netgi pralenkė LeBroną Jamesą, su kuriuo vidurio puolėjui trumpai teko žaisti Klivlando „Cavaliers“ komandoje.

„Labai didžiuojuosi Dončičiumi, – pabrėžė „Real“ atletas, su Slovėnijos supertalentu rungtyniavęs 2017-2018 m. sezone. – Nebe LeBronas, o Dončičius yra NBA veidas.“

Antrąjį sezoną NBA sužaidęs Dončičius vidutiniškai per mačą rinko po 29 taškus, atkovojo po 9,4 kamuolio ir atliko po 8,8 rezultatyvaus perdavimo.

Jo vedama Dalaso „Mavericks“ pasiekė NBA atkrintamąsias, kurių pirmajame etape 2-4 nusileido Los Andželo „Clippers“.

Komentarai:
Roolis
pasake medinis ir prisnigo
2020-09-11
+5
Atsakyti
Lol
kad ir kaip man patinka doncicius, steroidas siuo metu geresnis
2020-09-10
+1
Atsakyti
Tss
Giannis irode kad gali
2020-09-10
+2
Atsakyti
Anonimas
Wow real komandos zaidejas isaukstino kita real komandos zaideja. Visu pirma dar egzistuoja Bronas, Kawhi, Curry, KD. Negali buti lygos veidu prapisinedamas pirmame rounde.
2020-09-10
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.