Nuotr.: BasketNews.lt/D.Lukšta
Nuotr.: BasketNews.lt/D.Lukšta
Nuotr.: BasketNews.lt/D.Lukšta
Nuotr.: BasketNews.lt/D.Lukšta
Nuotr.: BasketNews.lt/D.Lukšta
Nuotr.: BasketNews.lt/D.Lukšta
Nuotr.: BasketNews.lt/D.Lukšta
Nuotr.: BasketNews.lt/D.Lukšta
Nuotr.: BasketNews.lt/D.Lukšta
Nuotr.: BasketNews.lt/D.Lukšta

Kauno „Žalgirio“ krepšininkų rugsėjo 12-13 d. „Žalgirio“ arenoje laukia kol kas rimčiausias išbandymas rengiantis sezonui – keturių komandų „EuroLeague We’re Back Preseason Tour“ turnyras, kartu su Milano „AX Armani Exchange“, Berlyno ALBA, ir Atėnų „Panathinaikos“ ekipomis.

Būtent su Graikijos komanda turnyro pusfinalyje jau šeštadienį 19 valandą susitiks aikštės šeimininkai žalgiriečiai, o nuo 16 valandos kitame pusfinalyje jėgas išmėgins Milano „AX Armani Exchange“ ir Berlyno ALBA komandos. Bilietus įsigiję sirgaliai galės stebėti abejas dienos rungtynes.

Likus dienai iki turnyro žalgiriečiai ne tik dalyvavo komandos pristatymo renginyje Kauno „Akropolyje“, bet ir surengė treniruotę, po kurios mintimis su „Žalgiris TV“ komanda pasidalino komandos vyriausiasis treneris Martinas Schilleris.

„Šiame turnyre norime toliau augti ir tobulėti, ypatingai gynyboje. Norime atrasti save, suprasti savo idėjas ir jas įgyvendinti. Tai yra pagrindinis mūsų tikslas“, – pasakojo strategas.

Kalbėdamas apie Atėnų „Panathinaikos“ treneris iškart išskyrė tai, kad būsimi varžovai neteko pastarųjų metų klubo simbolio Nicko Calatheso, tačiau jų nenuvertino.

„Manau, kad tai vis dar yra labai gera komanda. Žinoma, jie prarado dinamiškus gynėjus Calathesą ir Rice‘ą, bet jie vis tiek turi gerus žaidėjus. Iš to, ką mačiau, manau, kad jie turi labai daug ūgio. Matėme vienerias jų rungtynes, nes daugiau rasti jų negalėjome. Pamatėme šiek tiek tam tikrų tendencijų, ką jie daro greitame puolime ar gynyboje.

Tiesa, tos rungtynės Graikijoje vyko prieš pusantros savaitės, todėl visada yra klausimas, kiek tuo galima remtis. Vis tik, šiuo metu turėjome tik tokią informaciją ir esame pasiruošę tiek, kiek galėjome“, – apie pasirengimą rungtynėms pasakojo Schilleris.

Prieš turnyro startą pozityviai nusiteikęs buvo ir komandos kapitonas Paulius Jankūnas. Ilgametis žalgirietis tikino, kad su varžovų žaidimu komanda yra gana gerai susipažinusi.

„Turėsime tikrai stiprų turnyrą. Nežinau, kiek jam esame pasiruošę, nes tai nėra pagrindinis šio sezono turnyras ir ruošiamės ne jam, bet manau, kad bus galima pasižiūrėti kas veikia, kas neveikia ir kur dar reikia dirbti.

Turime informacijos, žinome jų žaidėjus ir kaip jie žaidė anksčiau. Informacijos užtenka, bet tai vis tiek yra pasirengimo periodas ir manau, kad nei viena komanda dar nedemonstruoja savo tikrojo žaidimo ir yra paieškų lygmenyje“, – mintimis dalijosi Jankūnas.

Į „EuroLeague We’re Back Preseason Tour“ turnyrą „Žalgirio“ arenoje patekti galės kiek daugiau 7 tūkstančiai žiūrovų, kurie vis dar turi galimybę pasirūpinti savo bilietais.

„Sirgalių pasiilgome ir jų laukiame. „Žalgirio“ arenoje jau senai žaidėme su sirgaliais, todėl tikrai kviečiu visus ateiti ir pasižiūrėti. Manau, kad turėtų būti geras renginys“, – sirgalius sugrįžti į areną ragino komandos kapitonas.

Komentarai:
Kaunas
-20
2020-09-12
+2
Atsakyti
djgafer
Čia rimtai nėra SoldOut ? Kažkas netaip
2020-09-12
-3
Atsakyti
Jonas
kvieciu ateiti ir pasiziureti...I ka AULIAU??? tave???
2020-09-11
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.