Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

NBA metų naujoku tapęs Ja Morantas vienbalsiai buvo išrinktas į geriausių lygos pirmamečių penketuką. Jono Valančiūno bendražygis Memfio „Grizzlies“ ekipoje nieko neprivertė suabejoti savo galimybėmis ir iš viso surinko 200 taškų.

Ja Morant

Ja  Morant
Pozicija: PG
Amžius: 21
Ūgis: 190 cm
Svoris: 79 kg
Gimimo vieta: Pietų Karolina, JAV

Į pirmąją komandą taip pat pateko Majamio „Heat“ atradimas Kendrickas Nunnas, kuris gavo 98 pirmos komandos balsus (iš viso 197 taškai).

Trečias daugiausiai taškų surinkęs naujokas – kitas Valančiūno komandos draugas Brandonas Clarke'as su 189 taškais (92 pirmos komandos balsų).

Tuo metu pirmasis praėjusių metų NBA šaukimas Zionas Williamsonas liko ketvirtas. Naujojo Orleano „Pelicans“ talento sąskaitoje – 87 pirmos komandos balsai ir 176 taškai.

Simbolinį penketuką užbaigė „Golden State Warriors“ puolėjas Ericas Paschallis (116 taškų).

Antrąją geriausių naujokų rikiuotė sudarė Tyleris Herro (115 taškų, Majamio „Heat“), Terence'as Davisas (96 taškai, Toronto „Raptors“), Coby White'as (90 taškų, Čikagos „Bulls“), P.J. Washingtonas (88 taškai, Šarlotės „Hornets“) ir Rui Hachimura (74 taškai, Vašingtono „Wizards“).

Balsavimo rezultatai:

Komentarai:
djgaffer
Herro taip išeina prastesnis už Paschallį?Nu gal tegul jie ten nejuokauja.Vien tai,kad Herro žaidžia konf.finale ir yra vienas pagr.Heat žaidėjų,jau verčia jį stumti į pirmąjį penketą.Vistiek tuose balsavimuose visada atsiranda kažkokia nesąmonė.
2020-09-16
Atsakyti
O
Balsavime iš tikrųjų sąžinės turėta ir nesupilti balsai už ,,hype\'ą``. Nuostabu. Duoda vilties dėl NBA, kaip ir pvz. pagaliau į tritaškių konkursą priimtas Bertans.
2020-09-16
+6
Atsakyti
Rampampam
Zionas bus eilinis mulkis.
2020-09-16
-8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.