Keturioliktoje antrojo „WikiŠliks“ sezono serijoje dėmėsys bus skiriamas penktadienį startuosiančiam LKL sezonui.

Laidos vedėjas Giedrius Šlikas jus nukels į 1995-aisiais vykusį Žemaitijos derbį, kuriame susikovė „Šilutės“ ir Plungės „Olimpo“ komandos. Turėsite galimybę išvysti Patricko Joneso, Augenijus Vaškio, Richardo Thomaso taiklius metimus bei emocijas ir sirgalių sukurtą atmosferą.

Taip pat išvysite ir įspūdingų dėjimų bei kitų momentų kolekciją, kuri susikaupė per 27-erius LKL gyvavimo metus.

Serijos pabaigoje pamatysite kiek juokingesnių epizodų: apmaudžias žaidėjų ir komentatorių klaidas, tragikomiškai nepataikytus metimus bei aplaidžias krepšininkų klaidas.

Praėjusią savaitę klausėme, kas buvo vyrukas pademonstravęs įspūdingą driblingą bei realizavęs tritaškį vieneriose iš NCAA pirmenybių rungtynių. Teisingas atsakymas – Randolphas Childressas.

Sveikiname teisingai po „YouTube.com“ įrašu pasisakiusį Donatą Gavrilovą ir kviečiame jį susisiekti su mumis el. paštu info@basketnews.lt. Žaidimo laimėtojui atiteks „BasketNews.lt“ marškinėliai.

Tryliktoji „WikiŠliks“ serija:

„BasketNews.lt podkastas“ su Remigijumi Milašiumi prieš artėjantį LKL sezoną:

Komentarai:
cgfg
Kodėl negalima nuorodos patalpinti ir ji ištrinama? Jei kam idomu susiraskit google Richard Thomas featuring Dan Muller yra R. Thomaso įspūdžiai iš gyvenimo LT. Jei trumpai šaltos salės, šaltas vanduo, po miesta reikėjo vaikščiot pėščiom ir su vedėju prieina prie išvados, kad Amerika geriausia šalis pasaulyje.
2020-09-18
+5
Atsakyti
djgaffer
Legendinė Plungės salė,ech,prisiminimai sugrįžta.🙂 Atrodo,kaip tais laikais buvo galima žaist tokioje salytėje,kur net normalaus inventoriaus nebuvo,o fanai vos ne aikštėje sėdėdavo.Bet kokia atmosfera,pasaka.Dar tie Thomaso metimai,įspūdinga.
2020-09-17
Atsakyti
And1
maladecka laida, visada laukiama ir visada susiziurima puikiai!! 15 balu
2020-09-17
+7
Atsakyti
Anonimas
Tiesiog liko tik nostalgija.. O buvo tokie laikai, kai vykdavo tokios kovos..
2020-09-17
-1
Atsakyti
Ramūnas
Bet Kokios rungtynės buvo tarp Olimpo ir Plungės, kokios emocijos, kokie sunkūs metimai ir koks užsivedęs Patrick Jones, wow, kažkas tokio..
2020-09-17
+6
Atsakyti
Anonimas
Gary Arington
2020-09-17
-8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.