Nuotr.: D.Lukšta
Nuotr. D.Lukšta

Artėjantį NKL sezoną išvysime mažai pasikeitusią Šakių „Vyčio“ komandą.

Darjušas Lavrinovičius

Darjušas  Lavrinovičius
Pozicija: PF, C
Amžius: 40
Ūgis: 212 cm
Svoris: 110 kg
Gimimo vieta: Vilnius, Lietuva

Klubas oficialiai pranešė, kad komandai ir toliau diriguos 48-erių metų specialistas Erikas Kučiauskas.

Šakių komanda taip pat išsaugojo ekipos branduolį: joje rungtyniauti lieka Marijus Užupis, Paulius Beliavičius, Aurelijus Pukelis, Šarūnas Vingelis, Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai, Paulius Semaška, Karolis Kokoška bei Gabrielius Čelka.

Prieš sustabdant 2019-2020 m. sezoną, „Vytis“ buvo iškovojęs 19 pergalių, patyręs 19 pralaimėjimų bei rikiavosi šeštoje vietoje.

Komentarai:
djgaffer
Taigi dabar Broliai jau yra tam naujam muzikiniam projekte Kaukės,tai kam dar jiems tas krepšinis.Baigtų karjeras ir įsisuktų į pramogų pasaulį.O krepšinį visada galės pažaist Mėgėjų lygoje.
2020-09-17
Atsakyti
Ayo
Komandos, kaip Sakiu Vytis, skirtos jauniems zaidejams kurie nori prasimusti i aukstesne lyga. O ne 40-meciams kurie nesupranta kad jau metas baigti karjera. Algos tu nepasidarysi is tokio klubo, tai ko ten? Primena jie man senus boksininkus, kur nuo visu prasileidzia karjeros gale, bet vistiek kazka bando irodyti, nors visiem jau dzin. Eina tegul po tuos pramoginius show ir juokina liaudi.
2020-09-17
-1
Atsakyti
Virgs
Turetu didziuliu atsiklaust ar leis
2020-09-17
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.