Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Sankt Peterburgo „Zenit“ vidurio puolėjas Artūras Gudaitis artėjantį trečiadienį po pusseptinto mėnesio pertraukos turėtų vėl išbėgti į aikštelę.

Artūras Gudaitis

Artūras  Gudaitis
Pozicija: C
Amžius: 27
Ūgis: 211 cm
Svoris: 115 kg
Gimimo vieta: Klaipėda, Lietuva

Lietuvis pastarąsias rungtynes žaidė kovo 5-ąją dieną, kuomet dar vilkėjo Milano „AX Armani Exchange“ marškinėlius, o ruošiantis šiam sezonui dėl traumos aikštėje nepasirodė.

27-erių 211 cm ūgio centras vasarą buvo atvykęs į Lietuvos rinktinę, bet draugiškų rungtynių taip pat nežaidė.

„Dar tiksliai nežinome, bet labiausiai tikėtina, kad Gudaitis bus pasiruošęs žaisti kitose rungtynėse“, – po pergalės prieš Maskvos srities „Chimki“ sakė „Zenit“ treneris Xavi Pascualis.

Sankt Peterburgo komandoje susižeidę yra ir Kevinas Pangosas bei Dmitrijus Chvostovas. Numatoma, kad gynėjai į aikštelę grįš šią savaitę, o vėliausiai – kitą savaitę.

Artėjantį trečiadienį „Zenit“ namie žais VTB Vieningosios lygos rungtynes su Zeliona Guros „Stelmet“, o šeštadienį taip pat savoje arenoje priims Talino „Kalev/Cramo“.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.