Nuotr.: AFP-Scanpix
Nuotr. AFP-Scanpix

Los Andželo „Clippers“ praėjusią savaitę netikėtai baigė savo pasirodymą Vakarų konferencijos pusfinalyje, o Shamsui Charania iš „The Athletic“ pavyko sužinoti apie nesutarimus komandos viduje.

„Clippers“ pusfinalio serijoje prieš Denverio „Nuggets“ pirmavo 3-1, tačiau pralaimėjo trejas rungtynes paeiliui ir buvo priversti susikrauti lagaminus bei palikti NBA burbulą Orlande.

Pranešama, jog kai kurie vyriausiojo trenerio Doco Riverso sprendimai vertė „Clippers“ krepšininkus kraipyti galvas. Vienas iš abejones kėlusių sprendimų – nežaidimas aukštesniu penketu prieš Nikolą Jokičių ir rotacijos, kurios nesuteikė daugiau žaidybinio laiko puolėjui JaMychalui Greenui.

Pridedama, kad „Clippers“ per visą praleistą laiką burbule taip ir nesusiklijavo bei nesukūrė gero komandos mikroklimato. 

Serijoje su „Nuggets“ prastą žaidimą demonstravęs Paulas George‘as konfliktavo bent su keliais komandos draugais, o pagrindinė ginčo priežastimi tapo „Clippers“ žvaigždės nenoras prisiimti atsakomybę už savo žaidimą.

Po pralaimėtų septintųjų rungtynių George‘as ragino komandos draugus išlikti susitelkusiems bei nusiteikti artėjančiai titulo medžioklei kitą sezoną. Vis tik tokia puolėjo kalba buvo palydėta kreivais „Clippers“ žaidėjų žvilgsniais, mat George‘as savo išsakytų žodžių nepademonstravo aikštelėje.

Lemiamame mače George‘as per 38 minutes pelnė viso labo 10 taškų, iš žaidimo pataikydamas 4 metimus iš 16, įskaitant ir 2 tolimus metimus iš 11 bandymų.

Manoma, kad „Clippers“ žaidėjų rinkoje stengsis surasti kurti žaidimą gebantį krepšininką. Tuo metu Montrezlas Harrellas taps laisvuoju agentu, tačiau Charania teigimu, tiek „Clippers“, tiek pats puolėjas yra suinteresuoti susitarti dėl naujos sutarties. Vis tik Harrellas turėtų sulaukti kitų komandų dėmesio ir bus pasirengęs išklausyti visų pasiūlymų.

Kawhi Leonardas ir George‘as yra linkę likti Los Andžele bei siekti pirmojo „Clippers“ titulo klubo istorijoje. Tiek žaidėjai, tiek treneriai Orlando burbulą paliko skaudžiai nusivylę, tačiau optimistiškai žvelgdami į 2020-2021 m. sezoną.

Komentarai:
Ayo
Biski veluoja su naujienomis bnewsas. Kad ir kreivai ziurejo i ji bet kazkam reikejo prakalbet, o zinant kad Kawhi tyli kaip koks vaikas nepadares namu darbu, tai belieka antram zaidejui pagal svarbuma tarti zodi.
2020-09-22
+1
Atsakyti
cc
Clippers reikia daugiau europieciu biski klimatas geresnis butu,tokio kaip dragic reiktu ar kazko panasaus ir ne vieno:D
2020-09-22
+1
Atsakyti
Bricks
clippers turi viena sventa karve - Riversa. Paulas su daug prastesnem komandom yra toliau nuejes, nei su clippers zvaigzdynu ir treneriu.
2020-09-22
-4
Atsakyti
anonimas07
nenoras prisiimti atsakomybes? na taip, nerode labai gero zaidimo. taciau krepsinis yra komandinis. kaip gali vienas zmogus uz komanda atsakomybe prisiimti? jei tie, kurie kyla nuo suolo, taip pat neatrodo geriau, tai telieka kraipyti jiems galvas, nes daugiau nieko nepridursi
2020-09-22
+1
Atsakyti
Paulas George‘as matyt blogas nemažai aspektu.Tarkime jei ir būtų prisidėjęs prie Lebrono ir Daviso-nieko gero iš to nebūtų buvę..
2020-09-22
+11
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.