Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Antrąjį karantiną paskelbęs Izraelis penktadienį sustabdys visus vietinius šalies sporto čempionatus.

Dėl šios priežasties Izraelio taurės ketvirtfinalio rungtynės tarp Tel Avivo „Maccabi“ ir Haifos „Hapoel“ bei Holono „Hapoel“ ir Gilboa „Hapoel“ komandų yra atidedamos ir įvyks vėliau.

Tuo metu dvikovos tarp Rišono „Maccabi“ ir Haifos „Maccabi“ bei Jeruzalės „Hapoel“ ir Eilato „Hapoel“ ekipų įvyks, nes šios rungtynės suplanuotos ketvirtadienį.

Jau kitą ketvirtadienį Tel Avivo „Maccabi“ turėtų žaisti Eurolygos namų rungtynes su Berlyno ALBA.

Komentarai:
djgaffer
Tai kaip tada vyks ten EL rungtynės,jei karantinas paskelbtas?Nieks į Izraelį atvykt negalės,tai įdomu,kaip čia viskas rutuliosis toliau.
2020-09-24
Atsakyti
Sigis
po rinkimu pas mus bus taspats
2020-09-24
+2
Atsakyti
Sliekas
žais be žiūrovų ir viskas
2020-09-24
+2
Atsakyti
Nu
tai zais namu rungtynes kitoj saly. Maza problema.
2020-09-24
Atsakyti
lenon
bye bye eurolyga
2020-09-24
+22
Atsakyti
Anonimas
Bet tai blemba nu 2020 metai, tokios dideles pazangos technologijose ir panasiai, o cia negali suvaldyti sumauto viruso jau devintas menesis. Tai kas bus jeigu kas nors paleis koki biologini ginkla? Prie gero gyvenimo daug kas priprato ir atsipalaidavo galvodami kad jau jokiu pandemiju ar karu nebebus :D
2020-09-24
-3
Atsakyti
Leksius
nu va ...vel pizdetsas
2020-09-24
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.