Penkioliktoje antrojo „WikiŠliks“ sezono serijoje visas dėmesys bus sutelktas į legendinį Lietuvos snaiperį Arvydą Macijauską.

Laidos vedėjas Giedrius Šlikas jus nukels į pirmuosius Macijausko sezonus Klaipėdos „Neptūne“, kuriuose snaiperis pasižymėjo ne tik tolimais metimais, bet ir efektingais dėjimais.

Taip pat turėsite galimybę išvysti ir Macijausko pasirodymus LKL snaiperių konkursuose bei prisiminti, kaip gynėjas negailestingai liejo tritaškius į Kauno „Žalgirio“ krepšį vilkėdamas tuometinės Vitorijos „Tau Ceramica“ marškinėlius.

Jums taip pat bus priminta apie sunkų Macijausko karjeros etapą NBA, kuomet jis atstovavo Naujojo Orleano „Hornets“ ekipai bei snaiperio sugrįžimą į Europą apsivilkus Pirėjo „Olympiakos“ marškinėlius.

Na ir galų gale turėsite puikią progą prisiminti skambiausius Macijausko momentus vilkint Lietuvos rinktinės uniformą.

Praėjusią savaitę klausėme, kuris buvęs Vilniaus „Statybos“ legionierius bandė paprašyti minutės pertraukėlės rungtynių metu. Teisingas atsakymas – Gary Arringtonas.

Sveikiname teisingai po „YouTube.com“ įrašu pasisakiusį Nerimantą Diliauską ir kviečiame jį susisiekti su mumis el. paštu info@basketnews.lt. Žaidimo laimėtojui atiteks „BasketNews.lt“ marškinėliai.

Keturioliktoji „WikiŠliks“ serija:

Komentarai:
djgaffer
Geriausias visų laikų Lietuvos snaiperis,nepabijosiu to pasakyti.Dar Kurtinaitis taip pat auksinę rankelę turėjo,bet Maco tie tritaškiai buvo kažkas nerealaus.Kai išmesdavo,tai beveik visada ramus būdavau,kad pataikys.O baudas išvis užsimerkęs galėjo pataikyti.Gaila,kad anksti karjera baigėsi,bet savo pėdsaką paliko.
2020-09-24
+1
Atsakyti
Man
vienas labiausiai nekenciamu zaideju yra buvo ir bus
2020-09-24
-6
Atsakyti
Tarakanuovs iš CSKA
Mama šiandien paklausė - A Sabuonis da žaid? Pramušė. :DDDDD
2020-09-24
-6
Atsakyti
lol
vienas megstamiausiu visu laiku krepsininku. gaila kad taip karjera keistai pasibaige
2020-09-24
+4
Atsakyti
Ramūnas
Bet koks jis žairus snaiperis buvo. Esu žalgirio fanas, bet tais aršiausių derbių 2000-2003 metais visada žalgiriui suleisdavo bent po 5 tritaškius, žiauriai didelę pagarbą jam jaučiau ir labai gaila, kad taip anksti karjerą baigė..
2020-09-24
-4
Atsakyti
bbd
kaip truksta tokiu naglu rinktinei, o dar su tokiais skillsais..
2020-09-24
-4
Atsakyti
KL
Sis video man primine ne tik, kad Macas buvo geras zaidejas ir superinis snaiperis, bet ir koks nuostabus ir siltas zmogus buvo Grigorijus Chizniakas, gaila kad iskeliavo anksciau laiko.
2020-09-24
-4
Atsakyti
M
Thats just nasty, va is kur Hardenas su Doncicium mokesi. Gaila bandymas zaisti su trauma NBA ir poto sekes achilas sugadino karjera :/
2020-09-24
+1
Atsakyti
...
Tai kur tas macijauskas nesupratau antrastes paziurejas video?
2020-09-24
Atsakyti
nu
geriausias snaiperioks..pagarba
2020-09-24
Atsakyti
Mar
Mano megstamiausias krepsinininkas is lietuviu, o as Kaunietis ir absolutus Zalgirio fanas :D
2020-09-24
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.