Nuotr.: FIBA.com
Nuotr. FIBA.com

Vilius Stanišauskas po metų pertraukos sugrįžta į „Huawei Moterų lygos“ batalijas. 32-ejų treneris artėjantį sezoną vadovaus A divizione debiutuosiančiai Klaipėdos LCC tarptautinio universiteto komandai.

„Smagu sugrįžti į lygą, kurioje dirbau ketverius metus, – tinklalapiui „Moterulyga.lt“ sakė Stanišauskas. – Pažįstu lygą, žaidėjas, kurios žaidžia, todėl kažko naujo nebus. Pagrindiniai tikslai su LCC komanda – tobulėti ir eiti į kiekvienas rungtynes kaip į karą bei bandyti kovoti dėl pergalių. 

Nors kolektyvas – labai jaunas, komandoje daug žaidėjų, kurioms tai bus pirmas kartas moterų lygoje, bet norisi kovoti ir siekti pergalių.“

Stanišauskas 2015-2019 m. treniravo Klaipėdos „Fortūnos“ komandą. Jo vadovaujama Lietuvos jaunučių (iki 16 metų) merginų rinktinė 2019-ųjų Europos čempionate surengė istorinį žygį iškovodama sidabro medalius.

LCC tarptautinio universiteto ekipa spalio 2-ąją startuosiančiose pirmenybėse savo aikštėje priims Vilniaus „Kibirkšties-MRU“ komandą. 

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.