Nuotr.: intime.gr
Nuotr.: intime.gr
Nuotr.: intime.gr
Nuotr.: intime.gr
Nuotr.: intime.gr
Nuotr.: intime.gr
Nuotr.: intime.gr
Nuotr.: intime.gr
Nuotr.: intime.gr
Nuotr.: intime.gr

Pirėjo „Olympiakos“ Eurolygos sezoną pradėjo pralaimėjimu Kauno „Žalgiriui“, o tokia rungtynių baigtimi Georgios Bartzokas buvo itin nusivylęs.

Fotogalerija

„Pralaimėjome pirmąjį sezono mačą ir tai buvo blogas pralaimėjimas su blogu pasirodymu ketvirtajame kėlinyje. Pataikėme 3 metimus iš 18 ir nė vieno tritaškio iš 8. Suteikėme jiems antruosius šansus, kas leido „Žalgiriui“ įgyti pasitikėjimo savimi.

Turėjome užbaigti rungtynes, bet šiandien nebuvome protingi. Mes skubėjome ir galvojome, kad pergalė jau yra mūsų kišenėje. Prastai judinome kamuolį bei sunkiai vertėme dirbti savo metikus“, – po nesėkmės teigė „Olympiakos“ strategas.

Užsiminus apie iššvaistytą persvarą, Bartzokas teigė, kad jo komanda nusipelnė tokio rezultato.

„Jeigu mes esame arogantiški, mes nusipelnome tokios baigties. Manau, kad mes tai pabrėžėme nuo susitikimo pradžios. Treniruotėse mes žaidėme greičiau. Šiandien mes dvejojome, buvome neužtikrinti“, – sakė Bartzokas.

„Olympiakos“ vakarykštėse rungtynėse turėjo verstis be pagalbos iš žiūrovų, kurie nebuvo įleidžiami į rungtynes. Vis tik Bartzokas pabrėžė, kad tai yra nauja realybė.

„Tokia situacija bus dar kurį laiką, tad turime prie to priprasti. Privalome daryti daug dalykų, kad laimėtume. Šiandien mes padarėme viską, kad nelaimėtume. Mes nekovojome, nesivaikėme atšokusių kamuolių, darėme klaidas. Jautėme spaudimą, tačiau tai yra mano atsakomybė.

Visi turi nusiteikti laimėti kaip komanda. Nesakau, kad mes to nedarome, bet greitu metu privalome atrasti tarpusavio ryšį bei priprasti prie vienas kito aikštelėje“, – pridėjo graikas.

„Olympiakos“ pražudė taiklios Roko Jokubaičio baudos rungtynių pabaigoje, tačiau Pirėjo krepšininkai lemiamam išpuoliui dar turėjo 3,5 sekundės. Nepaisant to, šeimininkai per šį laiką net nesugebėjo išmesti kamuolio.

„Stengiuosi suprasti savo žaidėjus, – apie lemiamą „Oly“ ataką sakė Bartzokas. – Kai kurie krepšininkai buvo nuostabūs treniruotėse ir ne tokie puikūs šiandien. Turime per tai pereiti. Paskutinė ataka buvo bloga, trys sekundės yra pakankamas laikas metimui atlikti. Deja, bet mes prastai žaidėme paskutinę rungtynių minutę ir ketvirtąjį kėlinį apskritai.“

Komentarai:
Anonimas
Teisingai treneris sako:isejo Oly atsipute zaist pries kaimiecius.
2020-10-02
-1
Atsakyti
Dienos citata
Antanas: „Padariau viską, kad pralaimėčiau 12000e“.
2020-10-02
+11
Atsakyti
Anonimas
Tipiskas seno europinio mentaliteto treneris, kuris labiau pasitiki europieciais nei uzatlancio zaidejais. Aisku batrzokas vel ras atmazu kaip arogancija ir kita fignia, nors jo rotacijos per ketvirta kel. buvo apgailetino lygio.
2020-10-02
-5
Atsakyti
alioalio
Spanoulis buvo antras pagal zaistas minutes...as kartais neiikertu,kaip fanai geriau nusimano uz trenerius..nu negali spanoulis zaisti daugiau nej 10-12 min,.nu neveiks niekados sloukas ir spanoulis kartu aiksteleja....kazin ar sitam klounui daais tai,ar atleisk ir aiskins nezinau kodel mes zaidem tragiskai
2020-10-02
-7
Atsakyti
alioalio
Tokio idioto dar nemates,leidzia slouka,spanouli,papanikolou ketvirtam kelini irt stebisi,kaip cia gynyboj prastai zaidziam ir kodel puolime neiimetam...Mckinniss isvis per pirma puse nezaide,poto jau zaidzia visa trecia kelini,poto 4 vel nezaidzia...Harrison irgi kaip pasodino tai pasodino ilgam, Spanouliu pasitiki,nors gryba visiska daro vistiek laiko aiksteleja...vakar tiesiog ziurejau ir nesupratau ka sitas treneris daro
2020-10-02
+3
Atsakyti
as
Nk, dabar treniruotis gales visa savaite :)
2020-10-02
+3
Atsakyti
Coachas
Pats Bardzokas ir pralaimejo... laike veteranus lemiamu momentu. Butu isemes is zaidimo visus kam 35+ ir butu laimejes. Bet saunu kad Zalgiriui pasiseke :D
2020-10-02
-2
Atsakyti
Nu
tai jau taip, reikia but gerai be smegenu, kad paskutines 5min zaist su spanuliu, printeziu ir papanikolou vienam penkete.
2020-10-02
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
Pirėjo Olympiakos
Kauno Žalgiris
43%
26/61
Metimai iš žaidimo
47%
27/58
30
Atkovoti kamuoliai
36
20
Rezultatyvūs perdavimai
13
7
Perimti kamuoliai
5
49%
18/37
Dvitaškiai
54%
21/39
15
Pražangos
16

Rungtynių žaidėjai

Hassan  Martin
12 PTS
6/6 FG
0/0 FT
Marius  Grigonis
15 PTS
6/12 FG
2/2 FT
Aleksandr  Vezenkov
5 REB
3 DREB
2 OREB
Nigel  Hayes
7 REB
4 DREB
3 OREB
Konstantinos  Sloukas
7 AS
3 TO
26 MIN
Marius  Grigonis
4 AS
4 TO
32 MIN
Hassan  Martin
16 EFF
100% 2P%
- 3P%
Marius  Grigonis
17 EFF
56% 2P%
33% 3P%