Nuotr.: 15min.lt
Nuotr. 15min.lt

Į Lietuvos krepšinio arenas pagaliau sugrįžusio „Betsafe–LKL“ čempionato metu sirgaliai mėgausis ne tik geriausių šalies ekipų mūšiais ant parketo, tačiau ir gausaus kiekiu įvairaus video turinio, kurį aistruoliams pateiks atsinaujinanti LKL TV.

Šio prekės ženklo stiprinimas naujajame sezone atsidūrė tarp lygos strateginių tikslų. Pasikeitus didžiajai daliai „Betsafe–LKL“ kūrybinės komandos, jau pradėtos generuoti ir įgyvendinti plačios įvairovės turinio idėjos.

Viso sezono metu LKL TV „YouTube“ kanale bei rungtynių transliacijų per BTV metu bus pateikiami išskirtiniai reportažai bei dar nematytos rubrikos iš prieš „Betsafe–LKL“ sezoną klubų arenose praūžusių media dienų. Taip pat jau šią akimirką plušama, kad besidominčius krepšiniu pasiektų ir interviu reportažai su įvairiomis lygos asmenybėmis.

Vienas ryškesnių pokyčių, kuris turėtų atkreipti sirgalių dėmesį – pasikeitęs LKL TV logotipas.

„Naujasis logotipas – minimalistinis, modernus ir lengvai įsimenamas. Žinoma, svarbiausia yra turinys, kurį pateiksime žiūrovams. Netrukus prie mūsų komandos prisijungs vienas žymiausių Lietuvos komikų, taip pat turėsime rimtesnio, analitinio turinio, kurį kurs visiems puikiai pažįstami savo srities profesionalai. Tikiu, kad žiūrovai tą įvertins ir viską iškelsime į naują kokybinį lygmenį“, – apie laukiančias naujoves kalbėjo LKL komunikacijos vadovas Vaidas Leliuga.

LKL TV sukurtuose vaizdo reportažuose bus galima sutikti ir visiems puikiai pažįstamų veidų – vienu tokių taps žinomas Lietuvos žurnalistas Rimvydas Valatka.

„Betsafe–LKL“ žiūrovus pasieks ir dar viena naujiena. Sezono metu savo įžvalgomis ir analitiniais pastebėjimais su aistruoliais dalinsis treneris Mindaugas Brazys, per karjerą praleidęs ne vienerius metus Kauno „Žalgirio“, Vilniaus „Ryto“ ar Lietuvos rinktinės trenerių štabuose

Komentarai:
...
sito nusivaziavusio nelabai kur bereikalingo tik ir betruko
2020-10-07
Atsakyti
3
Vaikųfilinis į krepšiasvydį lenda.
2020-10-04
+8
Atsakyti
First Second
Komunistinis propogandistas Valkata, vaikų megėjų gynėjo neturi ir kojos būti LKL/e.
2020-10-04
-3
Atsakyti
Lansberginis
kam tie lansberginiai ?darbo nesuranda?lkl tampa politika?
2020-10-03
+7
Atsakyti
ltg
Valatka mldc
2020-10-02
-7
Atsakyti
Anonimas
Gal dar LKL\'as noretu janutiene pasisamdyti? Galetu per pertraukeles imti interviu is ziurovu, ypac tu kur be kaukes, kaiptik jos specialybe butu. Jeigu rimtai tai lol, prajuokino sita naujiena. Tokie valatkos ar miliutes yra tautu kirsintojai, ju pagrindinis darbas yra parduoti sensacingas naujienas. Graudu, nes tai yra gera zurnalistikos mokykla praeje zmones, i kuriuos deja daug kas ziuri rimtai. Cia tau ne kokie "karinis tankas" zurnalistai is 15min ar delfi.
2020-10-02
-1
Atsakyti
Anonimas
propogandistas #1 musiet darbo neturi. gėda LKL
2020-10-02
-3
Atsakyti
Linkėjimai iš Kauno
Nu ką, darom LKLa dar mažiau patrauklų...
2020-10-02
-7
Atsakyti
Emma
Norite susirasti merginą vienai nakčiai? Sveiki - http://3sex.club
2020-10-02
+7
Atsakyti
Ramass
Siaubas. kam tas nukreses Valkata reikalingas.
2020-10-02
+1
Atsakyti
uz zalgiri
zemiau degraduot kazin ar imanoma..ka sitas nieko bendra su krepsiniu neturejes veikejas gali duot LKL?naujas logo?wow,dabar tai sirgaliai masiskai eis i arenas ir pirks atributikas nes juk naujas logo,toks fainas
2020-10-02
+5
Atsakyti
Shrn
Žiauroka čia... Tada dar kokią Venckienę pasikvieskit -- irgi "žinomas veidas"...
2020-10-02
-6
Atsakyti
Neturiu žodžių
Jeigu net seni komunista pasiima į komandą ..tragedija milašiau
2020-10-02
+14
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.