Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

NBA finalo serijoje 0-2 atsiliekanti Majamio „Heat“ ekipa sulaukė gerų naujienų – į rikiuotę artimiausiose rungtynėse grįš komandos puolėjas Bamas Adebayo.

„Jaučiuosi geriau ir esu įsitikinęs, kad žaisiu trečiajame mače“, – teigė Adebayo, kuris po antrojo serijos mačo bendravo su Chrisu Haynesu iš „Yahoo Sports“.

Puolėjas nebaigė pirmųjų serijos rungtynių, kuriose sužaidė 21 minutę ir pelnė 8 taškus bei atkovojo 4 kamuolius. Adebayo buvo diagnozuotas kaklo patempimas, dėl kurio jis nežaidė antrajame susitikime.

Šių metų atkrintamosiose Adebayo vidutiniškai renka po 17,8 taško, 10,9 atkovoto kamuolio ir 4,6 rezultatyvaus perdavimo.

Trečiasis mačas tarp Los Andželo „Lakers“ ir „Heat“ vyks naktį iš sekmadienio į pirmadienį 2 val. 30 min. Lietuvos laiku.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.