Karolis Tiškevičius, Jonas Miklovas ir Jonas Lekšas naujausioje tinklalaidėje kalba apie įsisukusį koronavirusą Eurolygos klubuose, aptaria Vilniaus „Ryto“ problemas bei nagrinėja kilusį konfliktą sostinėje.

Temos:

  • apie įsisukusį koronavirusą Eurolygoje (09:03);
  • apie pasikeitusį „Žalgirio“ starto penketą (21:28);
  • apie McCoullough nuotykius, „Ryto“ žaidėjų paeiškas ir neaiškumą vadovybėje (30:10);
  • apie Vilniaus savivaldybės ir SKM karą dėl salių (39:11).

Laidų įrašai pateikiami jums patogiose platformose – „Podbean“, „iTunes“ (taip pat ir iOS programėlėje „Podcasts“) ir „Spotify“. Kiekvienos laidos įrašą galėsite atsisiųsti ir į savo kompiuterį ar telefoną, kad jų galėtumėte klausyti sau patogiu laiku ir vietoje.

Tapti mūsų rėmėjais galite Patreon.com platformoje.

Audio įrašas:

Ankstesni įrašai:

Komentarai:
Anonimas
o ko jus norite kiekvienas bando nugriebti sau ko didesni kasni ne isimtis ir skm vadovas kad jis cia draskosi man nei silta nei salta
2020-10-07
-1
Atsakyti
del skm
na manau skm pirmiau turetu pasiziureti i save ir pagalvoti ka ne taip daro. Mokykla gyvuoja 13metu o neturi savo saliu, net ofiso patalpas irgi nomuojasi. Tai per tiek metu tikrai turejo tiek sales, tiek ofisa isigyti ir dabar butu maziau verkslenimu. Reiskias tas pats skm kazkaip ne taip dirba, jeigu per tiek metu nesugebejo nusipirkt ir dar zinant kad skm dirba ant kiekybes o ne kokybes
2020-10-07
Atsakyti
tikras
Kodel jus taip palaikote SKM, o kad VKM prardo daugiua kaip puse saliu, jus net neklabate apie VKM vaikus, kaip jie jauciasi, kai nebeturi kur sportruoti? Tuo tarpu kad SKM sukciaudami laimeji daugiu saliu nei jiem reikia.
2020-10-07
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.