Nuotr.: ZUMAPRESS.com-Scanpix
Nuotr. ZUMAPRESS.com-Scanpix

„Barcelonos“ komandoje įsisukus koronavirusui klubo nariai yra priversti laikytis saviizoliacijos taisyklių, tačiau klubo naujokas Nickas Calathes dukart buvo pastebėtas viešumoje.

Nick Calathes

Nick  Calathes
Komanda: Barselonos FC Barcelona
Pozicija: PG
Amžius: 31
Ūgis: 198 cm
Svoris: 97 kg
Gimimo vieta: JAV

Kaip praneša Ispanijos žiniasklaida, sekmadienį krepšininkas su šeima buvo užfiksuotas viename iš Barselonos pramogų parkų. Pridedama, kad Calathes netgi fotografavosi su gerbėjais. 

Būtent sekmadienį „Barcelona“ turėjo žaisti ACB lygos rungtynes su Gipuzkoa „Basket“ ekipa, tačiau šis mačas buvo atidėtas, nes Katalonijos klube buvo nustatyti trys COVID-19 atvejai.

Vis tik sekmadienio incidentą „Barcos“ atstovai pagrindė tuo, jog žaidėjai dar nežinojo apie priverstinį karantiną, apie kurį krepšininkai buvo informuoti vakare.

Nepaisant to, Calathes viešumoje vėl pasirodė pirmadienį, kuomet su savo šeima lankėsi viename iš Barselonoje esančių restoranų.

Visi „Barcelonos“ klubo nariai atliko koronaviruso testus sekmadienį ir antradienį. Bent jau kol kas testų rezultatai nėra skelbiami.

Koronavirusu Katalonijos ekipoje užsikrėtė vyr. treneris Šarūnas Jasikevičius, jo asistentas Darius Maskoliūnas bei dar vienas neįvardytas komandos narys. Dėl šios priežasties Eurolygos rungtynės tarp „Barcelonos“ ir Sankt Peterburgo „Zenit“ buvo pastumtos viena diena į priekį ir įvyks penktadienį 19 val.

Komentarai:
djgaffer
Kad sėdi restorane,tai dar nieko.Bet kad su gerbėjais fotkinos,jau negerai.Kas ten žino,gal iš tų gerbėjų jau nešioja kas virusą,tai jis šitoj vietoj rizikavo.Ypač,kai ispanijoje didelis užsikrėtimų kiekis.
2020-10-07
+3
Atsakyti
lol
nuejo kebaba pasiimti iki kioskelio kas cia tokio :D
2020-10-07
-5
Atsakyti
Antanas
bulviaus pamokos
2020-10-07
+7
Atsakyti
Anonimas
vaje
2020-10-07
+6
Atsakyti
ATI
O wow sedi lauko kavinej su seima be kaukiu! Ant lauzo ji!!!
2020-10-07
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Nick Calathes

Nick  Calathes
Nick  Calathes
MIN: 24.2
PTS: 7 (42.86%)
REB: 3
AS: 7
ST: 1
BS: 0
TO: 1
GM: 1