Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Los Andželo „Lakers“ krepšininkai 17-ąjį klubo NBA čempionų titulą bandys iškovoti vilkėdami „Black Mamba“ marškinėlius.

Prie šių alternatyvių komandos marškinėlių sukūrimo prisidėjo ir šiais metais žuvusi NBA legenda Kobe Bryantas.

Šiuo metu serijoje iki keturių pergalių „Lakers“ pirmauja 3-1, o penktosios rungtynės bus žaidžiamos naktį iš penktadienio į šeštadienį.

„Lakers“ buvo suplanavusi šiuos marškinėlius apsivilkti tik antrose ir septintose finalo rungtynėse, skelbia ESPN. Visgi klubas nutarė pakeisti šiuos planus, kadangi jau artėjančiose rungtynėse gali iškovoti titulą.

„Lakers“ šio sezono NBA atkrintamosiose „Black Mamba“ marškinėlius vilkėjo keturis kartus ir su jais iškovojo visas pergales.

„Lakers“ šį sezoną paskyrė Bryanto atminimui, o LeBronas Jamesas ir Anthony Davisas pagerbdami krepšininką pasidarė tatuiruotes.

„1-2-3 Mamba!“ tapo šio sezono „Lakers“ krepšininkų šūkiu.

„Lakers“ pirmąjį kartą Bryanto sukurtus marškinėlius vilkėjo 2018 metų sausio mėnesį.

Komentarai:
djgaffer
Pagarbą Kobei reikia atiduoti ir šis būdas vienas geriausių tai padaryti.Taps čempionais ir titulą skirs Bryantui.Jo legenda gyvuos amžinai.
2020-10-08
+1
Atsakyti
D
plastikiniai čempionai, visiška režisūra vardan kobes, o reitingai žemiausi visoje istorijoje, cirkas bei parodija šios nba atkrintamosios.
2020-10-08
-7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.