Nuotr.: intime.gr
Nuotr. intime.gr

Rusijoje vykusiose Eurolygos antrojo turo rungtynėse Maskvos srities „Chimki“ ekipą įveikusi Kauno „Žalgirio“ komanda grįžo į Lietuvą.

Šį sezoną metamos baudos

91%
10,5
Pataiko: 10,5
Taiklumas: 91,3%
Vieta lygoje: 15
Geriausias pasiekimas: 13
Blogiausias pasiekimas: 8
Daugiausia pataiko: Joffrey Lauvergne

Šeštadienį vakare Maskvos priemiesčio Mytiščių arenoje pergalę iškovoję žalgiriečiai iškart po rungtynių pajudėjo į oro uostą ir užsakomuoju reisu parskrido į Vilnių, kur visiems delegacijos nariams buvo atlikti COVID-19 testai.

Sekmadienį ryte „Žalgiris“ sulaukė atsakymo, jog visi komandos narių testų rezultatai yra neigiami.

„Žalgiris“ Rusijoje rungtyniavo be vidurio puolėjo Joffrey Lauvergne'o, kuriam dar trečiadienį atliktas COVID-19 testas buvo parodęs teigiamą rezultatą.

Kaune izoliavęsis ir jokių COVID-19 simptomų nejaučiantis Lauvergne papildomus testus atliko penktadienį ir šeštadienį. Abiejų testų rezultatai buvo neigiami.

Sulaukęs dviejų iš eilės neigiamų COVID-19 testų rezultatų Kauno „Žalgiris“ kreipsis į atsakingas institucijas, kad pirmojo Lauvergne'o testo rezultatai būtų pripažinti klaidingais ir vidurio puolėjas galėtų nutraukti saviizoliacijos procesą.

Komentarai:
Kekke
Tai gal dabar reikia pradeti daryti vienu kartu kokius 2-3, kad isitikinti ju veiksmingumu
2020-10-11
+14
Atsakyti
lol
as sakiau kad tie testai bb rodo. paimk 10 testu ir puse rodys korona puse rodys kad nera
2020-10-11
-12
Atsakyti
ATI
cia darosi Covid portalas.
2020-10-11
+10
Atsakyti
djgaffer
Galėtų ir į teismą paduoti už tą neteisingai paskelbtą testą.Klaida nemaža padaryta,gerai,kad pavyko ir be Lauvergne laimėti.Aišku,dabar teismais užsiimti nesinori,bet kažkoks papeikimas turi būti,taip nesidaro.
2020-10-11
+11
Atsakyti
ka
PVZ. jai zalgiris nenori zaist LKLe tai pasako, kad karolis lukasiunas uzsikretes virusu. Pagal LKLa jai nors vienas uzsikretes tai visa komanda negali zaist.
2020-10-11
+3
Atsakyti
hh
laverno pavyzdys parodo kokia afera -GALI BUTi- prasukta su tais testais... pvz besimptomiams atliktas teigiamas , jei butu padare dar viena kita diena gal GAL butu neigiamas...
2020-10-11
+1
Atsakyti
Anonimas
Kolkas neigėmi po porą dienų pamatisit kas bus. Iš patirties sakau iskar po kontakto neko nebūna bet po 4 dienų bus
2020-10-11
+5
Atsakyti
rr
Lenda verygos pavaldinių aferos. Išvogti milijonai ir visiems gerai.
2020-10-11
-2
Atsakyti
uz zalgiri
testai skirti pieno riebumui matuoti,del tokiu testu poto ir turim stebet tokia parodija kaip vakar.testuot turetu tik turincius akivaizdziu simptomu(kaip tas vyksta svedijoj) nes dabar grynas absurdo teatras vyksta.
2020-10-11
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.