Nuotr.: RKL
Nuotr. RKL

Trečiadienį „Krepšinio namuose“ Kaune buvo pristatytas 2020-2021 metų Regionų krepšinio lygos (RKL) sezonas.

Artėjantį sezoną RKL A divizione varžysis 16 komandų, o turnyro nugalėtojas bus išaiškintas finalo ketverto turnyre balandį. Pirmenybių čempionai turės galimybę persikelti į Nacionalinę krepšinio lygą (NKL).

Sezono pristatymo konferencijoje dalyvavęs lygos prezidentas Vaidas Jurgilas pasidžiaugė naujuoju generaliniu rėmėju ir augančia sklaida visuomenėje.

„Džiaugiamės mūsų bendradarbiavimu su nauju generaliniu rėmėju ir dabar lyga vadinsis „Topsport-RKL“, – kalbėjo Jurgilas. – Taip pat artėjantį sezoną bus transliuojama 30 RKL rungtynių, kurios bus pasirinktos pagal jų įdomumą. Lyga, norėdama didinti savo sklaidą, šį sezoną reguliariai išleis tinkalaidę, kur bus apžvelgiamos pirmenybių aktualijos.“

RKL direktorius Vaidas Indriliūnas atskleidė, kokių saugumo priemonių bus laikomasi sezono metu.

„Komandų nestestuosime, nes tiesiog neturime tokių finansinių pajėgumų, tačiau bus laikomasi kitų saugumo priemonių, kurios priklauso nuo mūsų – dezinfekcinis skystis, žiūrovų srautai, situacijos stebėjimas. Jei bus užfiksuotas atvejis, žiūrėsime į šalies protokolus, pagal kuriuos komanda negalės žaisti rungtynių 14 dienų“, – teigė Indriliūnas.

Lyga jaučiasi pasiruošus galimam čempionato stabdymui – pirmenybės bus mažiau suspaustos, lyginant su praėjusiais sezonais, ir truks lygiai 6 mėnesius.

Taip pat žiemą įvyks „Topsport-RKL“ taurė, kur varžysis komandos iš RKL B diviziono, o stipriausia iš jų – pateks į A divizioną.

RKL sezono atidarymo rungtynės įvyks spalio 16-ąją Kėdainiuose tarp vietos „SC-Ateitis“ ir „Tauragės“ komandų.

Komentarai:
Emma
Norite susirasti merginą vienai nakčiai? Sveiki - http://3sex.club
2020-10-14
-3
Atsakyti
oho kaip netiketa
Dabar jau ir RKL norintys ziureti kankinsis su ikyriomis reklamomis, kurios bus brukamos kiekviena imanoma proga. Jau beveik nebera ko neremtu visi chujbetai.
2020-10-14
+2
Atsakyti
AS
Pirmą kartą girdžiu, kad generaliniu direktorium taptų prekinis ženklas 😀😀😀
2020-10-14
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.