Karolis Tiškevičius, Jonas Miklovas ir Jonas Lekšas apžvelgia šios savaitės Lietuvos krepšinio aktualijas – „Žalgirio“ pergalių seriją Eurolygoje, lėtus atsakymus pateikiančią lygos vadovybę ir iš skandalų neišbrendantį sostinės krepšinį.

Temos: 

  • apie „Žalgirio“ pergalių receptą (5:51);
  • apie nuostabų Roką Jokubaitį (16:05);
  • apie „Žalgirio“ suolo gyvumą (23:11);
  • „Žalgirio“ laukiantis iššūkis ir Karolio pažadas (33:56);
  • apie Eurolygos mėtymąsi (46:35);
  • Rolando Jaručio konferencija ir „Ryto“ intrigos (1:05:08).

Laidų įrašai pateikiami jums patogiose platformose – „Podbean“, „iTunes“ (taip pat ir iOS programėlėje „Podcasts“) ir „Spotify“. Kiekvienos laidos įrašą galėsite atsisiųsti ir į savo kompiuterį ar telefoną, kad jų galėtumėte klausyti sau patogiu laiku ir vietoje.

Tapti mūsų rėmėjais galite Patreon.com platformoje.

Audio įrašas:

Ankstesni įrašai:

Komentarai:
knet mankurtas
Chebra, jei skaitot komentarus, maladiec, kad paprikolinot del sukuosenos itraukdami pulkovski. As vis bandau jam patarima duoti kitam portale, bet jis vis mane banija ir trina mano patarima. Galit chebra jus viesai pasakyt jam nuo manes, kad bicas jau veluoja skusti galva 1 nr... nes dabar edgaras atrodo kaip kubilius su skiautere
2020-10-17
-2
Atsakyti
Manau būtų gerai pakviesti ne tik Gudelį pasikalbėti, bet ir savivaldybės atstovą. Ir ne apie barnius su Jaručiu, o apie Ryto ateitį. Kodėl Gudelis nenori parduoti daliu Žiemeliui, Paleičikui?
2020-10-17
+14
Atsakyti
Ryklys.
vel kliedit cia susirinke apie zalgiry,atcirado komentatorei atcilike.
2020-10-17
-1
Atsakyti
Rokas
Chebra geras podcastas. Nesustokit su geru turiniu! Nu bet vyrai nenusisnekekit taip stipriai. Kodel Gudelis turetu eiti i viesuma ir kazkur kazka aiskintis? Jarutis tebuvo samdomas darbuotojas, kuris buvo atleistas. Ir tai kad jis supykes i viesuma sneka blogus dalykus apie buvusi darbdavi kuris ji tiesiog ismete, yra naturali zmogaus reakcija. Kuria bet kuris protingas zmogus tiesiog ignoruotu. Ka ir daro Darius. Visu pirma nepamirskit svarbios detales jog po audito buvo sukviestas Ryto dalininku susirinkimas, kuriame kaip sako pats Jarutis dalyvavo tik dalininkai. Tai reiskiasi tai nebuvo vien Gudelio sprendimas ismesti Jaruti. Tai buvo visu dalininku priimtas bendras sprendimas. Gudelis tebuvo tas kuris perdave tai ka nutare visi dalininkai kartu. Mano darbuotojas man padarytu 40k € zalos imonei net nelaukdamas ji uz pakarpos ismesciau. Dar neaisku kaip ten su tuo auditu, gal ne visa informacija yra viesinama. Kazkaip neabejoju kad ir ten ponas Jarutis bus pasizymejes gal ir didesniais nuostoliais nei tie 40k uz kulviecio kontrakto nutraukima. Taip kad vyrai nestovekit muru uz ta Jaruti, nes visi zinom kas per paukstis tas yra. Nes akivaizdu daugelis ji vertina pozityviai nes siemet gero legiono uzveze. Bet manau cia daugiau Kairio nuopelnai nei Jarucio. Taip kad neverkit, su Kairiu tikrai bus tik geriau. Turi jis ir geru skautu ir agenturu savo pazinciu rate, neprapulsim.
2020-10-17
+5
Atsakyti
In vino veritas
Del ateinanciu Zalgirio rungtyniu su Valencia, tai pritariu Karoliui. Bus labai idomu pamatyt, kaip Zalgiris tvarkysis su Kalinicium, kuris bus akivaizdus Valencios pranasumas trecioj pozicijoj. Beje, nors ir turim dabar ilgam ta ziauria skyle sitoj pozicijoj, manyciau, kad papildymo galim ir nesulaukt vien del finansu trukumo. Matant taip staigiai blogejancia koronos situacija, cia greiciausiai tik dienu klausimas, max savaites (kol baigsis rinkimai), kai bus uzraukti renginiai su ziurovais. Ir tada PM tures daug didesni galvos skausma, ieskant, kaip uzkimst didziule skyle biudzete. Duok, Dieve, kad tik rastu ir taip puikiai prasidejes sezonas nesibaigtu liudnai.
2020-10-17
+11
Atsakyti
Basketnews
Labai noreciau isgirsti ka apie visa cirka Ryte pasakytu Adomaitis? Bet itariu jis nenores veltis i ju intrigas?
2020-10-16
Atsakyti
Na kodel?
Kodėl vyrai bijot kalbėti, kad čia viskas veda link Gudelio plaunamu savivaldybės pinigu? Žinoma niekaip praktiškai neįrodysi kol iš šalies jebus atliktas Auditas VMI ar kitu instanciju. Nes nupirks jie bet koki popieriuka auditi oatys užsakydami, o ir tam pačiam Jaručiui, kad daugiau nekvaksėtu pora euriuku dabar laisvai numes. Ir dėl Kairio aiškiai Jarutis numetė "namioka" Gudeliui, kad turiu ka papasakoti, kaip agentai tau pamoka pinigeliu už žaidėju kontraktus. Todėl ir Kairys Rusijoj nepasaliko, nes savininkas neėmė jo (tėvo) žaidėju, o jam vien už trenerio alga neidomu dirbti. Matau tik realiai jei Žiemelis atidarys kluba, gaus kažkokia parama ir kai išrurins pora sezonu Ryta, savyvaldybe neturės kur trauktis, o remti daugiau ta kluba kurio rezultatai geresni ir kuria visuomeniai idomesnis. Bet Gudelis tures vietos "po Saule" kitur. Trinam komentara ar padiskutuojam?:)
2020-10-16
+3
Atsakyti
dd
Idomus zmogus tas Gudelis. 27 jau buvo Anyksciu meru https://www.delfi.lt/news/daily/lithuani..., po to Adamkaus patareju.
2020-10-16
-2
Atsakyti
dd
Kodel gerb. K. Tiskevicius negali nurimti ir jau pradejo kurt samokslo teorijas, kaip zaidejai kompensuoja nebuvim rekiancio trenerio?
2020-10-16
Atsakyti
Svarbiausia
moekt komunalinius mokescius laiku :)
2020-10-16
+4
Atsakyti
Soke
Sutrike Zalgiris Geriau pasiruosus uz kitas komandas kol dar neformoje
2020-10-16
-6
Atsakyti
zekit o jei pas abi komandas nesusirenka zaidejai? tai kam pralosimas?
2020-10-16
-4
Atsakyti
Anonimas
Zemelis? Paleicikas? Gal is karto Švinini?
2020-10-16
+11
Atsakyti
Jonas
"spalio menesi niekas nera dar laimejes cempionato. Nu gerai Lakers laimejo siemet." 😂😂😂
2020-10-16
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.