Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Dvikovoje su Madrido „Real“ klubu siautėjęs Sergio Rodriguezas surengė geriausią naujojo Eurolygos sezono pasirodymą bei tapo ketvirtojo turo naudingiausiu krepšininku.

Sergio Rodriguez

Sergio  Rodriguez
Sergio  Rodriguez
MIN: 23.85
PTS: 16.25 (62.75%)
REB: 3.25
AS: 4.5
ST: 1.25
BS: 0
TO: 1.75
GM: 4

Milano „AX Armani Exchange“ ispanas į savo buvusios ekipos krepšį per 25 minutes pelnė 25 taškus (4/5 dvit., 3/6 trit., 8/8 baudos), atliko 7 rezultatyvius perdavimus, atkovojo 4 ir perėmė 1 kamuolį, išprovokavo 8 pražangas bei surinko 37 naudingumo balus.

Rodriguezui tai buvo geriausios karjeros rungtynės, o iki rezultatyvumo rekordo jam pritrūko vos 1 taško.

Gynėjo vedama „AX Armani Exchange“ penktadienio rungtynėse panaikino dviženklį deficitą ir namuose 78:70 pranoko „Real“.

Tarp geriausiai pasirodžiusių ketvirtajame ture pateko ir karjeros mačą sužaidęs Rokas Giedraitis. Lietuvis į Maskvos srities „Chimki“ krepšį atseikėjo 20 taškų, atkovojo ir perėmė po 4 kamuolius bei surinko 30 naudingumo balų.

Toliau – „Barcelonos“ gynėjas Cory Higginsas, kuris dvikovoje su Atėnų „Panathinaikos“ surinko 24 taškus, 7 atkovotus kamuolius, 5 rezultatyvius perdavimus ir 26 efektyvumo balus.

Puikų pasirodymą surengė ir Miuncheno „Bayern“ puolėjas Vladimiras Lučičius, mače su Stambulo „Fenerbahče“ pelnęs 18 taškų, sugriebęs 5 kamuolius bei surinkęs 24 naudingumo balus.

Penketuką užbaigia Kauno „Žalgirio“ atstovas Nigelas Hayesas, kuris rungtynėse su Stambulo „Anadolu Efes“ įmetė 17 taškų, atkovojo 5 kamuolius bei surinko 23 naudingumo balus.

Paminėjimo vertas ir „Fenerbahče“ puolėjas Janas Vesely, surinkęs 25 taškus, 8 kamuolius bei 33 naudingumo balus.

Komentarai:
As
Tai jaigu jie pelenės kas Žalgiris ameba?
2020-10-17
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.