Nuotr.: AFP-Scanpix
Nuotr. AFP-Scanpix

Ketvirtadienio vakarą tapo aišku, kad Tyronnas Lue tapo naujuoju Los Andželo „Clippers“ strategu, o dabar paaiškėjo ir jo sutarties detalės.

Joe Vardonas ir Jovanas Buha iš „The Athletic“ praneša, kad 43-ejų specialistas sukirto rankomis dėl penkerių metų sutarties, pagal kurią metinis Lue atlyginimas sieks apie 7 mln. JAV dolerių. Tad bendra kontrakto vertė siekia apie 35 mln. dolerių.

Remiantis praėjusio sezono duomenimis, Lue patektų į pirmąjį daugiausiai uždirbančių trenerių penketuką. Geresnes finansines sąlygas savo klubuose turi tik Greggas Popovichius (11 mln. JAV dolerių per metus), Steve‘as Kerras (9,5 mln.), Erikas Spoelstra (8,5 mln.) bei naujasis „76ers“ strategas Docas Riversas, kuris Filadelfijoje turėtų uždirbti apie 8 mln. per metus.

Apie 7 mln. dolerių per metus taip pat uždirba Dalaso „Mavericks“ strategas Rickas Carlisle‘as, Scottas Brooksas (Vašingtono „Wizards“) ir Dwane‘as Casey (Detroito „Pistons“).

„Clippers“ ekipa tapo antrąja Lue stotele trenerio karjeroje. Prieš tai jis 2016-2018 m. laikotarpiu treniravo Klivlando „Cavaliers“ klubą ir 2016-aisiais tapo NBA čempionu.

Komentarai:
Nba
Pamatyset dabar kad šimpanze Leonard nebelaimes nei vieno žiedo. Spurs turėjo vieną geriausiu treneriu ir big 3, o toronte laimėjo per 100 žingsnių prieš 76-sers ir per traumuota GSW. O dabar galės birka uostyt. komandų prostitute kuri per 3 metus pakeitė 3 komandas, princese kuri pati nusprendžia kada lošti, o kada ilsėtis ant suolo. Dabar pamatysit koks jis pervertintas žaidėjas. :D
2020-10-17
-8
Atsakyti
Anonimas
Rimtai už ką???
2020-10-17
-2
Atsakyti
lol
Va ka reiskia buti Microsoft generaliniu direktorium, pinigu tiek daug kad gali sau arena statytis ir pirkt beleka. Reik fizrukui pinigu? Imk penkiu metu kontrakta. Nors to Ballmerio vadovavimo metai Microsofte labai gali buti kvestionuojami, kaip pvz nesugebejimas uzdirbt is ismaniuju telefonu bumo.
2020-10-17
+6
Atsakyti
Valio
taip iseina kad lakers komamda sar 5 metus bus "first in town. dziugu :)
2020-10-17
-8
Atsakyti
...
Kaliausės ten, ne treneriai :) Svarbiausia funkcija - sugebėti įtikti žvaigždūnams :)
2020-10-17
-4
Atsakyti
Anonimas
Riversas,Casey,Brooksas, Lue.tibodo.kaip gali tokiems treneriams moket... kas per debilai duoda jiems kontraktus.trneriai nieko neirodo ir buna atleisti ir gauna kaip kokie elitinai treneriai baisu....
2020-10-17
-4
Atsakyti
Jop
va tau ir fizrukas :) kai turi agenta dieva
2020-10-17
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.